צדפות עלומות במרק שומר-זעפרן
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם $1.96 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות עלומות במרק שומר-זעפרן יכול להיות מצוין ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו מים, שלוש צנצנות במשקל 8 גרם, תקפיצי צדפות, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שמן זית עלומה הליבוט עם שומר וזעפרן, סלמון עלומה שוחה על שומר עם זעפרן וצדפות, ו שרימפס עלומה זעפרן עם שומר מגולח ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מוסיפים שומר וסאוטה עד הזהב, כ -10 דקות.
להוסיף 1 כוס מים; לכסות ולבשל עד שומר הוא מאוד רך, על 20 דקות. תערובת שומר פירה במעבד. תניח בצד.
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני.
להוסיף שום זעפרן; sauté 1 דקה.
מוסיפים מיץ צדפות, שמנת ופרנוד ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מחית שומר ומביאים לרתיחה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מקררים חשופים עד שקר. לכסות ולשמור בקירור. מבשלים לפני שתמשיך.)
מוסיפים צדפות עם הליקר שלהם לתערובת שמנת ומערבבים כדי לחמם. מרק מצקת לתוך קערות.