צדפות עם פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות עם פסטן. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם פטרוזיליה, מיץ צדפות, צדפות cherrystone, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה עם צדפות, צדפות מאודות עם פסטה, ו Pastan All ' Amatriciana עם צדפות.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז ולהניח בצד.
שום מטגן בשמן חם במחבת גדולה עד מכרז.
מוסיפים מיץ צדפות וצדפות. מביאים לרתיחה; לבשל, מכוסה, 3 עד 4 דקות או עד פגזים פתוחים.
הסר צדפות בכפית מחוררת. להשליך פגזים שלא נפתחו. מערבבים קצפת, מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מוסיפים פסטה, צדפות ופטרוזיליה וזורקים בעדינות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.