צדפות צלויות עם פירורי לחם עם חמאה שום
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. אם 19 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות צלויות עם פירורי לחם שום חמאה עשוי להיות מדהים pescatarian מתכון לנסות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה שטוחה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות צלויות עם פירורי לחם שום, צדפות צלויות עם פירורי לחם חמאתי, ו אספרגוס עם פירורי לחם בחמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים שמן ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, ומערבבים את מיץ הלימון.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 כוס.
מערבבים פירורי לחם, תערובת חמאה, מלח ופלפל; מערבבים היטב.
מסדרים את הצדפות על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; צדפות העליון עם תערובת פירורי לחם. מטאטאים 5 סנטימטרים מחום במשך 3 דקות או עד פירורי לחם הם זהובים.