צדפות צלויות עם קרם סלרי ונקניק וירג'יניה
צדפות צלויות עם קרם סלרי ווירג'יניה האם נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 9 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, קליפת לימון, גבעולי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צלויות, צדפות ממולאות צלויות, ו צדפות צלויות בחמאת בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף צדפות עם מברשת נוקשה מתחת למים זורמים. הכנס סכין צדפות לקצה הצירי של כל צדפה; ידית סכין טוויסט קדימה ואחורה עד פגז העליון הוא רופף. החלקת סכין צדפה לאורך החלק התחתון של הקליפה כדי לנתק את השריר.
הסר ולהשליך פגז העליון; ניקוז ושמור 1 כוס משקה צדפות. שמור צדפות במעטפת התחתונה העמוקה יותר. לארגן צדפות על מלח רוק במחבת ג 'לירול; צ' יל.
שלב 1 כוס משקה צדפות, 1 כוס שמנת, ואת 5 המרכיבים הבאים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, כ 25 דקות או עד מעובה.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת לתוך קערה. מערבבים בשר חזיר, סלרי ופלפל; מניחים בצד קרם סלרי.
מבשלים שורש סלרי במים רותחים כדי לכסות 10 דקות או עד במכרז; לנקז.
מניחים שורש סלרי, 1/4 כוס שמנת, חמאה, ומלח במעבד מזון. תהליך עד חלקה.
מניחים 1/2 כפית מחית שורש סלרי תחת כל צדפה שמורה בקליפה. למעלה עם 1 כפית שמורות קרם סלרי. צלייה 3 סנטימטרים מחום במשך 5 דקות או עד מבעבע.