קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

צדפות צרובות עם כתום ורמוט

צדפות צרובות עם כתום ורמוט
צדפות צרובות עם כתום ורמוט דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 164 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת תפוזים, ורמוט, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות צרובות מחבת עם תרד זנגביל-כתום, צדפות צרובות עם רוטב כתום ליים, ו צדפות צרובות עם אפונה שלג ומתכון כתום.

הוראות

1
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני עד חם מאוד. מתבלים בצדפות עם המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים חצי מהצדפות למחבת ומבשלים עד השחמה, על 1 דקה. הפעל ומבשל עד השחמה בצד השני ופשוט עשה, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הכף הנותרת למחבת וחוזרים עם הצדפות הנותרות. תמחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
באותו מחבת, להמס את החמאה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
7
מוסיפים את ורמוט וגרידת תפוזים. מבשלים עד הרוטב מתעבה מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ורמוטורמוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מוסיפים את הצדפות וחמים עד רק מחומם דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
9
חלופות דגים: במקום צדפות ים גדולות, אתה יכול להשתמש צדפות מפרץ. תטגנו אותם רק לדקה וחצי. הם מבשלים כל כך מהר שאין זמן לקרום חום כדי ליצור, אבל הטעם עדיין יהיה טעים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
וריאציות: צדפות צרובות עם לימון ורמוט: השתמש 1 כפית של גרידת לימון מגורד במקום גרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ורמוטורמוט
קליפות מלימוןקליפות מלימון
11
צדפות צרובות עם יין כתום ולבן: השתמש 1/2 כוס יין לבן יבש במקום ורמוט.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ורמוטורמוט
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
12
המלצת יין: יין לבן בהיר וחומצי הוא שותף טוב להדרים כאן. בחירות יוצאות מן הכלל יהיה Soave באיכות טובה יותר או סוביניון בלאן מאזור אלטו הצפוני של איטליה.
מרכיבים שתצטרך
SoaveSoave
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאפשר לנסות הוא שרדונה בסטונסטריט סטיישן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.
Stonestreet Estate שרדונה
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.