צדפות צרובות עם כתום ורמוט
צדפות צרובות עם כתום ורמוט דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 164 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת תפוזים, ורמוט, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות צרובות מחבת עם תרד זנגביל-כתום, צדפות צרובות עם רוטב כתום ליים, ו צדפות צרובות עם אפונה שלג ומתכון כתום.
הוראות
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני עד חם מאוד. מתבלים בצדפות עם המלח והפלפל.
מוסיפים חצי מהצדפות למחבת ומבשלים עד השחמה, על 1 דקה. הפעל ומבשל עד השחמה בצד השני ופשוט עשה, על 2 דקות יותר.
מוסיפים את הכף הנותרת למחבת וחוזרים עם הצדפות הנותרות. תמחק את המחבת.
באותו מחבת, להמס את החמאה על חום מתון.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את ורמוט וגרידת תפוזים. מבשלים עד הרוטב מתעבה מעט, על 2 דקות.
מוסיפים את הצדפות וחמים עד רק מחומם דרך, על 1 דקה.
חלופות דגים: במקום צדפות ים גדולות, אתה יכול להשתמש צדפות מפרץ. תטגנו אותם רק לדקה וחצי. הם מבשלים כל כך מהר שאין זמן לקרום חום כדי ליצור, אבל הטעם עדיין יהיה טעים.
וריאציות: צדפות צרובות עם לימון ורמוט: השתמש 1 כפית של גרידת לימון מגורד במקום גרידת התפוז.
צדפות צרובות עם יין כתום ולבן: השתמש 1/2 כוס יין לבן יבש במקום ורמוט.
המלצת יין: יין לבן בהיר וחומצי הוא שותף טוב להדרים כאן. בחירות יוצאות מן הכלל יהיה Soave באיכות טובה יותר או סוביניון בלאן מאזור אלטו הצפוני של איטליה.