צדפות צרובות עם לינגוויני טרי וגבינת רומנו
אם יש לכם פלפל, לינגוויני, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו צדפות צרובות עם לינגוויני טרי וגבינת רומנו, צדפות צרובות במחבת על לינגוויני ברוטב עגבניות שמנת, ו צדפות צרובות במחבת על לינגוויני ברוטב עגבניות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 2 כפות מי פסטה.
שלב פסטה, שמורות 2 כפות מים פסטה, 1/4 כוס גבינה, 1 כף שמן, בזיליקום קצוץ, ופלפל בקערה גדולה; לזרוק היטב.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום גבוה.
מפזרים מלח באופן שווה על צדפות; מוסיפים צדפות למחבת. מבשלים 1 דקה בכל צד או עד הזהב.
מניחים תערובת 1 כוס פסטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 3 צדפות ו 1 1/2 כפיות שנותרו גבינה.