קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צדפות צרובות עם פקק ראווה עם פירורי לחם בניחוח לימון ופטוצ'יני עם זעפרן ואספרגוס

צדפות צרובות עם פקק ראווה עם פירורי לחם בניחוח לימון ופטוצ'יני עם זעפרן ואספרגוס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צדפות צרובות עם פקק ראווה עם פירורי לחם בניחוח לימון ופטוצ'יני עם זעפרן ואספרגוס. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 844 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרידת לימון, שאלוט, שמן זית וחמאה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 78%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: הצג תפוחי אדמה סטייק פקק עם שמנת חמוצה בצל צרפתי, אספרגוס בגריל עם פירורי לחם עשבי לימון, ו אספרגוס קלוי עם פירורי לחם פרמזן לימון.

הוראות

1
הביאו לרתיחה 1 אינץ ' מים במחבת גדולה כמו גם סיר מים גדול, לפסטה. כשהמים במחבת מגיעים לרתיחה, מוסיפים מלח ואספרגוס ומבליחים למשך 2 דקות, מסננים ושומרים. כאשר מי הפסטה מגיעים לרתיחה, ממליחים אותם ומבשלים פטוצ ' יני לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בזמן שמי הפסטה מגיעים לרתיחה, במחבת בה הלבנתם את האספרגוס, מחממים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, על אש בינונית ואז מוסיפים שום ושאלוט ומקפיצים 4 עד 5 דקות. מתפיחים ביין, מצמצמים 30 שניות ואז מוסיפים ציר, עגבניות וקורט זעפרן או מעטפת אבקת זעפרן. מבשלים 10 דקות. מערבבים פנימה שמנת ואז מתבלים ברוטב במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרןזעפרן
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בזמן שהרוטב מתבשל, מחממים מחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים חמאה, ממיסים ואז מוסיפים את פירורי הלחם וצולים אותם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
5
מוסיפים מלח ופלפל, גרידת לימון ופטרוזיליה, מוציאים ושומרים. נגב את המחבת נקי והחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה וחמם מראש עד שהיא חמה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מזלפים צדפות עם שמן זית כתית מעולה ומוסיפים למחבת חמה להתקרמל מכל צד, 3 דקות בצד הראשון 2 בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
קוצצים אספרגוס לחתיכות בגודל 1 אינץ ' בזווית ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מסננים פסטה וזורקים עם אספרגוס ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מגישים פסטה עם צדפות צרובות, 4 לאדם, לצד ומעליהם את הצדפות עם פירורי הלחם בניחוח לימון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

צדפות עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פופי מונטריי פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
פופי מונטריי פינו נואר
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.