קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צדפות צרובות עם רוטב אוכמניות פיקנטי, Guanciale & ריזוטו שיטאקי

צדפות צרובות עם רוטב אוכמניות פיקנטי, Guanciale & ריזוטו שיטאקי
צדפות צרובות עם רוטב אוכמניות פיקנטי, Guanciale & ריזוטו שיטאקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק ירקות, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה, ריזוטו דלעת עם צדפות צרובות, ו ריזוטו קוקוס תאילנדי עם צדפות צרובות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הרוטב: בסיר בינוני כבד תחתית להגדיר מעל חום בינוני, לשלב את פירות יער, חומץ, מים, סוכר חום, פתיתי פלפל אדומים וקורט של מלח. כאשר הם מתחילים לרתוח, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים, חשוף, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על פירות יער מלהידבק לתחתית בוער; על 30 דקות. המיצים יתעבו מעט, להוסיף 1 כף חמאה, ערבוב עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר את המחבת מהחום ולאפשר להתקרר.מסננים עיסת דרך מסננת כדי להסיר זרעים, כדי להיות בטוח לשפשף את כל עיסת ברי אתה יכול דרך הרשת. השלכת מוצקים. תניח בצד.בראון guanciale: לזרוק את חתיכות guanciale למחבת ברזל יצוק קר. להפוך את החום בינוני ומבשל, ללא הפרעה עד gaunciale חומים כמה. לנער את המחבת ולהמשיך לבשל עד חתיכות פריך בכל רחבי. השתמש בכף מחוררת ולהעביר את guanciale לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני, מוסיפים 1 כף שמן זית ואת שאלוט. לבשל ערבוב לעתים קרובות עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהפטריות משחררות את הנוזל שלהן ומשחימות קלות, כ-5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מוסיפים את האורז ומערבבים עד הגרגרים מצופים היטב אטום, 1 עד 2 דקות.. מערבבים את היין ומבשלים 1 דקה כדי להתאדות את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים 1 כוס מרק חם. מערבבים עם כף עץ עד שהאורז ספג את כל הנוזל, ואז מוסיפים עוד כוס 1. המשך לערבב תוך הוספת מרק כוס בכל פעם, המאפשר את האורז בעיקר לספוג את הנוזל לפני הוספת יותר. ייתכן שלא תצטרך את כל המרק. לטעום את הריזוטו ולהתאים תיבול; זה צריך להיות קצת המשרד אבל עדין וקרם. מערבבים את הפטרוזיליה, חמאה, וגבינה.לצרוב את הצדפות: העונה הצדפות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מניחים את המחבת המכילה את שאר 1 כף שומן guanciale מעל חום בינוני. כאשר השומן חם, להוסיף את הצדפות, ולצרוב במשך 2 דקות, מבלי להזיז אותם. כאשר החלק התחתון של הצדפות נראה השחמה יפה, להפוך אותם ולצרוב את הצד השני במשך 1 דקה. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצדפות מגש מרופד מגבות נייר כדי למחוק חלק מן oil.To מגישים: תלולית הריזוטו במרכז כל אחד 4 צלחות, להגדיר 1 צדפות על גבי. נקד את רוטב הבלקברי על מרכז כל צדפה ולטפטף יותר סביב הצלחת לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
GuancialeGuanciale
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מקשטים עם guanciale ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
7
מגישים חמים. אתה יכול לחלופין לארגן את החומרים על מגש הגשה ולתת לאורחים לעזור לעצמם.

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אוכמניות טריותאוכמניות טריות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה עלה שטוח, טחון, ועוד כמו לקשט, אופציונליפטרוזיליה עלה שטוח, טחון, ועוד כמו לקשט, אופציונלי227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'guanciale או pancetta, לחתוך ל 1 אינץ 'על ידי ¼ אינץ' אלותguanciale או pancetta, לחתוך ל 1 אינץ 'על ידי ¼ אינץ' אלות1בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן, מגוררתגבינת פרמזן, מגוררת0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1צביטה5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם4larges(יבש) צדפות ים(יבש) צדפות ים21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, טחוןשאלוט, טחון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קפס פטריות שיטאקה, לחתוך לתוך ¼ אינץ ' קוביותקפס פטריות שיטאקה, לחתוך לתוך ¼ אינץ ' קוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז קצראורז קצר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק ירקות, מחומם על תנורמרק ירקות, מחומם על תנור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.