קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צדפות צרובות עם רוטב אוכמניות פיקנטי, Guanciale & ריזוטו שיטאקי

צדפות צרובות עם רוטב אוכמניות פיקנטי, Guanciale & ריזוטו שיטאקי
צדפות צרובות עם רוטב אוכמניות פיקנטי, Guanciale & ריזוטו שיטאקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק ירקות, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה, ריזוטו דלעת עם צדפות צרובות, ו ריזוטו קוקוס תאילנדי עם צדפות צרובות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הרוטב: בסיר בינוני כבד תחתית להגדיר מעל חום בינוני, לשלב את פירות יער, חומץ, מים, סוכר חום, פתיתי פלפל אדומים וקורט של מלח. כאשר הם מתחילים לרתוח, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים, חשוף, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על פירות יער מלהידבק לתחתית בוער; על 30 דקות. המיצים יתעבו מעט, להוסיף 1 כף חמאה, ערבוב עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר את המחבת מהחום ולאפשר להתקרר.מסננים עיסת דרך מסננת כדי להסיר זרעים, כדי להיות בטוח לשפשף את כל עיסת ברי אתה יכול דרך הרשת. השלכת מוצקים. תניח בצד.בראון guanciale: לזרוק את חתיכות guanciale למחבת ברזל יצוק קר. להפוך את החום בינוני ומבשל, ללא הפרעה עד gaunciale חומים כמה. לנער את המחבת ולהמשיך לבשל עד חתיכות פריך בכל רחבי. השתמש בכף מחוררת ולהעביר את guanciale לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני, מוסיפים 1 כף שמן זית ואת שאלוט. לבשל ערבוב לעתים קרובות עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהפטריות משחררות את הנוזל שלהן ומשחימות קלות, כ-5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מוסיפים את האורז ומערבבים עד הגרגרים מצופים היטב אטום, 1 עד 2 דקות.. מערבבים את היין ומבשלים 1 דקה כדי להתאדות את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים 1 כוס מרק חם. מערבבים עם כף עץ עד שהאורז ספג את כל הנוזל, ואז מוסיפים עוד כוס 1. המשך לערבב תוך הוספת מרק כוס בכל פעם, המאפשר את האורז בעיקר לספוג את הנוזל לפני הוספת יותר. ייתכן שלא תצטרך את כל המרק. לטעום את הריזוטו ולהתאים תיבול; זה צריך להיות קצת המשרד אבל עדין וקרם. מערבבים את הפטרוזיליה, חמאה, וגבינה.לצרוב את הצדפות: העונה הצדפות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מניחים את המחבת המכילה את שאר 1 כף שומן guanciale מעל חום בינוני. כאשר השומן חם, להוסיף את הצדפות, ולצרוב במשך 2 דקות, מבלי להזיז אותם. כאשר החלק התחתון של הצדפות נראה השחמה יפה, להפוך אותם ולצרוב את הצד השני במשך 1 דקה. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצדפות מגש מרופד מגבות נייר כדי למחוק חלק מן oil.To מגישים: תלולית הריזוטו במרכז כל אחד 4 צלחות, להגדיר 1 צדפות על גבי. נקד את רוטב הבלקברי על מרכז כל צדפה ולטפטף יותר סביב הצלחת לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
GuancialeGuanciale
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מקשטים עם guanciale ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
מגישים חמים. אתה יכול לחלופין לארגן את החומרים על מגש הגשה ולתת לאורחים לעזור לעצמם.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.