צדפות צרובות עם רוטב אוכמניות פיקנטי, Guanciale & ריזוטו שיטאקי
צדפות צרובות עם רוטב אוכמניות פיקנטי, Guanciale & ריזוטו שיטאקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק ירקות, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה, ריזוטו דלעת עם צדפות צרובות, ו ריזוטו קוקוס תאילנדי עם צדפות צרובות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הרוטב: בסיר בינוני כבד תחתית להגדיר מעל חום בינוני, לשלב את פירות יער, חומץ, מים, סוכר חום, פתיתי פלפל אדומים וקורט של מלח. כאשר הם מתחילים לרתוח, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים, חשוף, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על פירות יער מלהידבק לתחתית בוער; על 30 דקות. המיצים יתעבו מעט, להוסיף 1 כף חמאה, ערבוב עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילת Milk Duds
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר את המחבת מהחום ולאפשר להתקרר.מסננים עיסת דרך מסננת כדי להסיר זרעים, כדי להיות בטוח לשפשף את כל עיסת ברי אתה יכול דרך הרשת. השלכת מוצקים. תניח בצד.בראון guanciale: לזרוק את חתיכות guanciale למחבת ברזל יצוק קר. להפוך את החום בינוני ומבשל, ללא הפרעה עד gaunciale חומים כמה. לנער את המחבת ולהמשיך לבשל עד חתיכות פריך בכל רחבי. השתמש בכף מחוררת ולהעביר את guanciale לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
סוכר אדום גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני, מוסיפים 1 כף שמן זית ואת שאלוט. לבשל ערבוב לעתים קרובות עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהפטריות משחררות את הנוזל שלהן ומשחימות קלות, כ-5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מוסיפים את האורז ומערבבים עד הגרגרים מצופים היטב אטום, 1 עד 2 דקות.. מערבבים את היין ומבשלים 1 דקה כדי להתאדות את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
יוצקים 1 כוס מרק חם. מערבבים עם כף עץ עד שהאורז ספג את כל הנוזל, ואז מוסיפים עוד כוס 1. המשך לערבב תוך הוספת מרק כוס בכל פעם, המאפשר את האורז בעיקר לספוג את הנוזל לפני הוספת יותר. ייתכן שלא תצטרך את כל המרק. לטעום את הריזוטו ולהתאים תיבול; זה צריך להיות קצת המשרד אבל עדין וקרם. מערבבים את הפטרוזיליה, חמאה, וגבינה.לצרוב את הצדפות: העונה הצדפות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מניחים את המחבת המכילה את שאר 1 כף שומן guanciale מעל חום בינוני. כאשר השומן חם, להוסיף את הצדפות, ולצרוב במשך 2 דקות, מבלי להזיז אותם. כאשר החלק התחתון של הצדפות נראה השחמה יפה, להפוך אותם ולצרוב את הצד השני במשך 1 דקה. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצדפות מגש מרופד מגבות נייר כדי למחוק חלק מן oil.To מגישים: תלולית הריזוטו במרכז כל אחד 4 צלחות, להגדיר 1 צדפות על גבי. נקד את רוטב הבלקברי על מרכז כל צדפה ולטפטף יותר סביב הצלחת לפי הטעם.
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.