צדפות צרובות עם שום-חמאת פטרוזיליה
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך צדפות, מלח ופלפל, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צדפות צרובות ברוטב לימון ופטרוזיליה, צדפות צרובות עם פטרוזיליה ובצל ירוק פסטו, ו צדפות צרובות עם פטרוזיליה-קורנית להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף צדפות יבש לטפוח; מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
הוסף צדפות ומבשלים, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים אטום אבל עדיין לח למראה במרכז (לחתוך לבדיקה), על 4 דקות בסך הכל.
מעבירים צדפות לצלחת; מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מוסיפים 1/2 כף חמאה, שום, ושאלות למחבת. כאשר חמאה מומסת, מוסיפים פטריות; מערבבים לעתים קרובות עד פטריות הם השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה, יחד עם מרק עוף, פטרוזיליה, עגבניות, יין לבן, ומיץ לימון; מביאים לרתיחה ומבשלים 1 עד 2 דקות.
תפוח אדמה כפית טהור לתוך ארבע קערות רדודות; העליון כל אחד עם 3 צדפות. פטריות כפית ורוטב על צדפות.
Yukon זהב תפוחי אדמה טהור. במחבת 4 עד 5 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה. לקלף 1 פאונד Yukon זהב תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת; מבשלים עד למכרז כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
לנקז ולחזור למחבת. מחית תפוחי אדמה עם מרק עוף דל שומן 1/4 כוס, 2 כפות קצפת, ומלח ופלפל לפי הטעם.