קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות צרובות עם שום-חמאת פטרוזיליה

צדפות צרובות עם שום-חמאת פטרוזיליה
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך צדפות, מלח ופלפל, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צדפות צרובות ברוטב לימון ופטרוזיליה, צדפות צרובות עם פטרוזיליה ובצל ירוק פסטו, ו צדפות צרובות עם פטרוזיליה-קורנית להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף צדפות יבש לטפוח; מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
שמן חום במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף צדפות ומבשלים, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים אטום אבל עדיין לח למראה במרכז (לחתוך לבדיקה), על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים צדפות לצלחת; מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים 1/2 כף חמאה, שום, ושאלות למחבת. כאשר חמאה מומסת, מוסיפים פטריות; מערבבים לעתים קרובות עד פטריות הם השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה, יחד עם מרק עוף, פטרוזיליה, עגבניות, יין לבן, ומיץ לימון; מביאים לרתיחה ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
תפוח אדמה כפית טהור לתוך ארבע קערות רדודות; העליון כל אחד עם 3 צדפות. פטריות כפית ורוטב על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
8
Yukon זהב תפוחי אדמה טהור. במחבת 4 עד 5 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה. לקלף 1 פאונד Yukon זהב תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת; מבשלים עד למכרז כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
לנקז ולחזור למחבת. מחית תפוחי אדמה עם מרק עוף דל שומן 1/4 כוס, 2 כפות קצפת, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.