קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

צדפות קלויות בבירה עם רוטב חריף תוצרת בית

צדפות קלויות בבירה עם רוטב חריף תוצרת בית
עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו רוטב ספגטי לא קונה רוטב בצנצנת כאשר אתה יכול להפוך את הבית עשה בקלות, ועם רק כמה מרכיבים, תוצרת בית פירט Fettucine ורוטב אלפרדו בריא, ו סלט עוף טורקי עם רוטב יוגורט Cacik תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F ומניחים תבנית אפייה גדולה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים 2 בקבוקי בירה בקערה גדולה, מוסיפים את המגבות ומשרים אותם עד רווי לחלוטין, לסחוט קלות יבש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כאשר המחבת חמה מאוד, בזהירות להוסיף את בקבוק הבירה שנותר ואת הצדפות בשכבה אחת. מתבלים במלח ופלפל, מכסים אותם במגבות רטובות וצולים בתנור במשך 8 עד 10 דקות, או עד שכל הצדפות נפתחות, משליכים כל מה שלא.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים, עם רוטב חריף תוצרת בית בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
5
לטאטא יחד את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך