צדפות שומשום עם רוטב הדר נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קליפת לימון, צדפות ים, מירין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו צדפות קלויות ברוטב שומשום, צדפות צרובות ברוטב ג'ינג'ר הדר, ו מחבת צדפות צרובות ברוטב שומשום ואטריות צלופן (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב עמילן תירס 1 כפית מים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מים
2
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מפזרים צדפות באופן שווה עם 1/8 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
פלפל
מלח
4
מחממים שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מעבירים צדפות למגש.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
7
להוסיף שום למחבת; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
להוסיף 1/8 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/8 כפית פלפל, מירין, ואת הבא 6 מרכיבים (באמצעות שמן שומשום). מערבבים בתערובת קורנפלור; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד רוטב מתעבה, ערבוב כל הזמן.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.