אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל צומת ספגטי: ספגטי 4 $שטעים כמעט כמו ספגטי 24 $מבנו L. A. של רוי צ'וי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 487 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ספגטי, שמן זית כתית מעולה, רוטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. נסו מתכון הספגטי ב-4 דולר שטעים כמעט כמו מתכון הספגטי ב-24 דולר., הספגטי האולטימטיבי של רון – למה להזמין ספגטי ממסעדה כאשר יש לה טעם כזה בבית, ו 4 $ ספגטי זה כמעט טוב כמו ספגטי 24 $ (מתכונים דומים).
הוראות
1
לאחר צחצוח מהיר של כל לכלוך, לשים את הפטריות בסיר גדול ולכסות אותם עם כ 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. מסננים את מלאי הפטריות לאחר כשעה וחצי ומילואים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, לשלב את השום ושמן זית בסיר קטן ומבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר האפשרית, נמוכה ואיטית, במשך כ 2 שעות, ערבוב מעת לעת עד השום הוא חום זהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
כאשר השום נעשה, מוסיפים את העגבניות יחד עם כל המיץ שלהם לסיר גדול אחר. מביאים את העגבניות לרתיחה ואז מוסיפים את קונפי השום לסיר, כולל השמן.
מרכיבים שתצטרך
קונפי שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את מלאי הפטרייה לתערובת העגבניות-השום, כוס אחת בהתחלה, ומתמזגים עם בלנדר מקל. אתה מחפש עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף מלאי נוסף במידת הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
6
להנמיך את החום ללהבה הנמוכה ביותר ולבשל במשך כ 2 שעות, ערבוב הרוטב מעת לעת. בדוק טעם ולהתאים את המלח והפלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מחממים סיר גדול של מים, מוסיפים חצי כפית מלח ומגע של שמן זית, ומביאים אותו לרתיחה. מבשלים את הספגטי רק עד שזה אל דנטה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ספגטי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מסננים ומחלקים את הספגטי בין כל הקערות. לזרוק מיד עם הרוטב - על כוס רוטב עבור כל קערה של ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)