קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

ציפוי עוגת שוקולד גרמנית

ציפוי עוגת שוקולד גרמנית
ציפוי עוגת שוקולד גרמנית עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 324 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב מתאדה, פקאן, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו ציפוי עוגת שוקולד גרמנית, ציפוי לעוגת שוקולד גרמנית, ו ציפוי עוגת שוקולד גרמנית II (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול לשלב חלב התאדה, סוכר חום, חלמונים ביצה, חמאה ווניל. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
סוכר חוםסוכר חום
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ומערבבים פקאנים וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
פקאניםפקאנים
3
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני התפשטות על עוגה.