ציפוי קרמל-פקאן
ציפוי קרמל-פקאן עשוי להיות רק הציפוי שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, אבקת סוכר, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת פקאן-ספייס עם ציפוי קרמל, עוגת שכבות שיבולת שועל עם ציפוי קרמל-פקאן, ו עוגות דלעת עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג פקאן קרמל.
הוראות
מניחים פקאנים קצוצים בשכבה אחת במחבת רדודה.
אופים ב 350 במשך 6 דקות או עד קלוי קלות.
מביאים חמאה וסוכר חום לרתיחה ב 3 1/2-qt. סיר מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן (כ 2 דקות).
הסר מהחום, לאט לטאטא בחמאה.
להחזיר תערובת לחום, ולהביא לרתיחה.
יוצקים לתוך קערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר ווניל ושקדים תמציות, להכות במהירות בינונית גבוהה עד חלקה (על 1 דקה). מערבבים בפקאנים. השתמש באופן מיידי.