צלוי חזיר לו מיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר צלוי Lo Mein. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם רוטב צדפות, שמן שומשום, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר וביצה לו מיין, חזיר Lo Mein, ו חזיר Lo Mein.
הוראות
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה.
הוסף את האטריות ומבשל על פי הוראות החבילה עד אל דנטה, או את משך הזמן המינימלי המוצע על ידי החבילה.
מסננים את האטריות, לשטוף תחת מים קרים, ולנקז שוב, רועד היטב כדי להסיר עודף מים. להחזיר את האטריות לסיר, לזרוק עם שמן שומשום עד האטריות מצופות היטב, ולהניח בצד.
הכן את הרוטב: בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, רוטב צדפות, יין אורז, ודבש. תניח בצד.
לחמם ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה עד חרוז של מים רוחש מתאדה במגע.
מוסיפים את שמן הבוטנים ומערבלים למעייל את הקרקעית.
מוסיף את השום, זנגביל, בצל ירוק ומערבבים ומטגנים עד ארומטי, על 30 שניות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד מתרכך, 1 עד 2 דקות.
יוצקים את תערובת הרוטב לזרוק עם מלקחיים או מקלות אכילה עד אטריות חזיר מחוממים דרך מצופה היטב עם רוטב.
דיאנה קואן היא סופרת מזון ומדריכת בישול שלימדה בישול סיני בבייג ' ינג ובניו יורק. כתיבתה על מזון ונסיעות הופיעה בבוסטון גלוב, גורמה, מזון ויין, ופסק זמן בניו יורק, בין פרסומים אחרים. היא הופיעה בתוכנית המוקדמת של CBS ובתקשורת שידור אחרת. היא המחברת של הבלוג www.appetiteforchina.com יש לה יותר מ-6.5 מיליון צפיות, והיא מלמדת בישול סיני ב-Whole Foods ובמכון לחינוך קולינרי (ICE) בניו יורק, שם היא מתגוררת כיום.