צלוי עגל עם מורלים
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 347 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם מורלים, קוניאק, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: צלעות עגל עם אספרגוס ומוסר, צלע עגל משומר, ו צלע עגל לחתוך כפול Saltimboca.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
יוצקים מים רותחים על מורלים בקערה קטנה ומשרים עד מורלים מתרככים, כ 30 דקות.
להעביר morels עם כף מחורץ כדי מסננת רשת בינונית להגדיר מעל קערה. לחץ על morels עם גב של כף כדי להסיר נוזל עודף (להיזהר לא לסחוט את כל הלחות), ולאחר מכן להוסיף להשריית נוזל ושמורה. לשטוף מורלים כדי להסיר כל חצץ. שמורת מורלים ונוזל בנפרד, המאפשר לנוזל להתיישב.
בעוד מורלים להשרות, לתת צלעות עגל לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
צלעות טפיחה יבש העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל (סך הכל).
מחממים מחבת 12 אינץ ' כבדה (לא nonstick) מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים שמן וחום עד לעישון, ואז מוסיפים צלעות עגל וצור בצד התחתון היטב, 2 עד 3 דקות. הפוך צלעות מעל ו sear 1 דקה.
מוסיפים חמאה, שום ותימין למחבת ובסט עגל עם חמאה נמסה.
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים, מתבלים כל כמה דקות, עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס אופקית למרכז הקוצצים רושמים 130 עד 135 ° F עבור מדיום-רייר, 10 עד 15 דקות.
מעביר צלעות לצלחת לנוח. להשליך שום קורנית, שמירה על מיצים ושומן במחבת, ולחזור צורב מעל חום בינוני גבוה. (ידית יהיה חם מאוד.)
להוסיף morels ו sauté 1 דקה.
להוסיף שאלוט ו sauté 1 דקה.
הסר מהחום בקצרה ולהוסיף קוניאק, ואז לחזור חום deglaze, ערבוב גירוד חתיכות חומות, עד רוב הנוזל התאדה. לאט לאט לשפוך נוזל השרייה שמורה, להיות זהיר להשאיר כף אחרונה (המכיל משקעים) בקערה.
מוסיפים מיצי בשר מן הצלחת ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם כ 1/3 כוס.
מערבבים בcrème fraîche, מתערבל לשלב, ומרתיחים עד morels הם מצופה קלות ונוזל הוא מעובה מעט. מערבבים עירית ו טרגון ומתבלים עם מלח ופלפל.
מגישים צלעות חנוקות עם מורלים.