צלי בשר חזיר מטוגן וכרוב אדום
צלי בשר חזיר מטוגן וכרוב אדום הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, ג'לי דומדמניות, אטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו צלי חזיר עם תפוחים קלויים וכרוב אדום מטוגן, סיר חרס שעועית אדומה ואורז, ו ברווז צלוי עם שזיפים וכרוב מטוגן ביין (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כרוב לרבעים; לחתוך את הליבה. פרוס דק כרוב לרוחב.
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי או תבשיל flameproof מכוסה על חום בינוני.
מערבבים טימין, כפית מלח, כפית פלפל טחון טרי ולשפשף מעל חזיר.
מוסיפים חזיר לסיר ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים מכל הצדדים, כ 8 דקות.
חום שנותר שמן כף בסיר ולהוסיף בצל. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, על 3 דקות. בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים כרוב לסיר, מפזרים אותו בחומץ בלסמי. מערבבים בג ' לי ומים כוס. לקבור חזיר בכרוב. להפחית את החום בינוני נמוך לכסות.
מבשלים עד הכרוב הוא רך ומדחום בשר מוכנס במרכז הצלי קורא 66°, על 1 שעות. כרוב העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
הסר חזיר מן הסיר ואת כרוב לכסות כדי להתחמם.
בואו בשר חזיר לעמוד 10 דקות. לגלף ולהגיש חם, עם האטריות.