צלי דלעת עם שמנת, טימין ופרמזן
צלי דלעת עם שמנת, טימין ופרמזן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 311 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 345 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דלעת, עלי טימין, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. גלידת דבש ותימין עם קורנית מסוכרת, רביולי דלעת עם פרמזן מרווה רוטב שמנת # שבוע דלעת, ו קרקרים פרמזן ותימין דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
חותכים מכסה את הדלעת וגורפים זרעים וגדילים.
שים את הדלעת על מגש אפייה. בינתיים, לחמם את השמנת, חלב, שום ורוב הקורנית, עם שפע של תיבול. כאשר חם, לשפוך לתוך הדלעת ומערבבים 50 גרם של פרמזן. שים את המכסה.
אופים עבור 1 שעות, לקחת מהתנור, ולאחר מכן להפוך את החום 200c/180c מאוורר / גז
הסר את המכסה, מפזרים פלפל ואת שאר הגבינה, ואז אופים במשך 15 דקות יותר עד הזהב. לפזר על עלי הקורנית הנותרים. לגרוף את בשר הדלעת לתוך קערות עם קרם גביני ומגישים עם לחם פריך בתור המתנע.