קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות43
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלי חזיר במילוי חזיר וגבינה

צלי חזיר במילוי חזיר וגבינה
צלי חזיר ממולא בשנקן וגבינה לוקח כשעתיים מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -68 גרם חלבון , 36 גרם שומן , ובסך הכל 698 קלוריות . תמורת 5.16$ למנה תקבלו תוספת שמגישה 4. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש קמח, בצל, שמן צמחי וגבינת גרוייר. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלי חזיר ממולא בגבינה , ירקות צלויים, קרמבל חזיר וגבינה , ו -3 פסטה גבינות עם עוף צלוי וחזיר .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ממליחים ומפלפלים באופן חופשי את חלצי החזיר מכל הצדדים. על משטח עבודה יציב, פורסים את צלי החזיר 4 פעמים באופן שווה, בערך 3/4 מהדרך במורד הצלי. עוטפים כל פרוסת חזיר סביב כל פרוסת גבינה ומניחים 1 בכל אחד מארבעת החתכים. קושרים את הצלי עם חוט מטבח, או סגורים את הצלי עם קיסמים. בתנור הולנדי מחממים 1 כף שמן על אש בינונית-גבוהה. צורבים את חלצי החזיר במהירות כדי שהצלי יקבל צבע, אבל הגבינה לא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שקדים פרוסים, קלויים6 כוסות שקדים פרוסים, קלויים
ירך חזירירך חזיר
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה
מלח, מקולףמלח, מקולף
1/2 קילו מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות דקות1/2 קילו מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות דקות
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
1 קרס חזיר מעושן (בערך 1-1/2 פאונד)1 קרס חזיר מעושן (בערך 1-1/2 פאונד)
תאנים (מיובשות), קצוצותתאנים (מיובשות), קצוצות
3
מוציאים את הצלי ומניחים בצד.
4
מוסיפים למחבת את הגזר והבצל ומטגנים עד שהבצל שקוף והירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת לבנים או פרובולון, משולשתגבינת לבנים או פרובולון, משולשת
צבעי מאכל כתום וירוקצבעי מאכל כתום וירוק
12 חבילות (16 אונקיות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות (16 אונקיות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
בערך 11 אונקיות זינפנדלבערך 11 אונקיות זינפנדל
5
מוסיפים את הקמח ומערבבים לערבוב. מכסים עם היין ומוסיפים את הצלי בחזרה למחבת יחד עם ציר העוף והתימין. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה ו-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שקדים פרוסים, קלויים6 כוסות שקדים פרוסים, קלויים
4 כפיות חמאה ללא מלח, קרה, חתוכה לקוביות קטנות4 כפיות חמאה ללא מלח, קרה, חתוכה לקוביות קטנות
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
כוסות מוצרלה מעושנת מגוררתכוסות מוצרלה מעושנת מגוררת
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
בערך 11 אונקיות זינפנדלבערך 11 אונקיות זינפנדל
6
מוציאים את הצלי מהמחבת לאחר בישולו ומצמצמים את הרוטב ל-5 דקות. בינתיים, מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את 1 כף השמן הנותרת ולאחר מכן את הפטריות. זורקים לציפוי בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הפטריות עד שהן מזהיבות, ואז מוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שקדים פרוסים, קלויים6 כוסות שקדים פרוסים, קלויים
12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים
2 כוסות גבינת צ'דר חדה או שוויצרית מגוררת2 כוסות גבינת צ'דר חדה או שוויצרית מגוררת
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
ציוד שתשתמש בו
בערך 11 אונקיות זינפנדלבערך 11 אונקיות זינפנדל
7
מקציפים פנימה את השמנת החמוצה לרוטב. פורסים את צלי החזיר ומגישים עם רוטב שפוך מעל.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
2 כוסות גבינת צ'דר חדה או שוויצרית מגוררת2 כוסות גבינת צ'דר חדה או שוויצרית מגוררת
ציוד שתשתמש בו
בערך 3 אונקיות קמח עוגהבערך 3 אונקיות קמח עוגה
8
מקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
קיסמים מצומצמיםקיסמים מצומצמים