צלי חזיר עם זיגוג חרדל תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר עם זיגוג חרדל תפוח. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 502 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 158 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם מיץ תפוחים, רוטב סויה, בשר חזיר בשר צלוי סוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר צלוי עם זיגוג מייפל וחרדל, בשר חזיר צלוי עם זיגוג אננס-חרדל, ו חרדל דבש - צלי חזיר עם מילוי תפוחים.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קח את החזיר מהמקרר 45 דקות לפני שאתה מוכן לצלות כדי לאפשר את החזיר לבוא לטמפרטורה.
מניחים את החזיר לתוך מחבת צלייה מצויד מתלה או על גבי תבנית אפייה, צד שומן למעלה, ומתבלים עם מלח ופלפל. מכניסים לתנור וצולים במשך 1 שעה. בינתיים, לעשות זיגוג.
בסיר מעל חום בינוני גבוה, להביא את מיץ התפוחים לרתיחה ולהפחית אותו בחצי, על 10 דקות.
להקציף בסוכר חום, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, חרדל ומבשלים עד מעובה, עוד 5 עד 7 דקות.
לאחר חזיר קלוי במשך 1 שעה, להתחיל להבריש אותו עם זיגוג כל 15 דקות. מבשלים עד הצלי מגיע לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות F, על 2 שעות זמן הטבח הכולל.
הסר מהתנור, לתת לו ציפוי נוסף של זיגוג, ולתת לו לנוח, חשוף, במשך 15 דקות לפני גילוף. (שמור כוס 1 של הבשר לחשיש חזיר מתכון עגול 2).