קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

צלי לימון-פטרוזיליה עוף תופים וגזר עם פטוצ'יני

צלי לימון-פטרוזיליה עוף תופים וגזר עם פטוצ'יני
צלי לימון-פטרוזיליה עוף תופים וגזר עם פטוצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, פטוצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. נסו העוף הצלוי של אבא ... בדרך שלי עם שמן מיץ לימון פטרוזיליה, עוף צלוי עם שום, לימון ופטרוזיליה, ו גזר גמדי לימון ופטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F. באמצעות מר או מברשת מאפה טבול בשמן זית, מעיל 17 x 12 אינץ גיליון אפיית מתכת עם צדדים (או שתי מחבתות קטנות יותר עם צדדים).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפהמברשת מאפה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את מקלות התיפוף על המחבת. העונה על כל הצדדים עם 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את המחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הגזר, בצל ירוק, פטרוזיליה, גרידת לימון, 3/4 כפית מלח, ו 2 כפות שמן. עם פנקייק טרנר, לזרוק ביסודיות לשלב את הירקות ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מורחים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
אופים במשך כ 25 דקות, הופך מדי פעם, או עד אין שרידים ורודים על עצם העוף והגזר רכים.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוףעצמות עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים, מניחים סיר גדול מכוסה מים מעל חום גבוה. כאשר המים רותחים, מוסיפים 2 כפיות מלח הפטוצ ' יני. מערבבים. לכסות ולחזור לרתיחה. לחשוף ולהרתיח, ערבוב מדי פעם, במשך כ 3 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לנקז ולחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
אם העור עוף הוא לא השחמה היטב, לחמם את תנור broiler. לצלות את העוף 6 אינץ ' ממקור החום במשך כ 3 דקות, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את מקלות התיפוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
12
מוסיפים את הגזרים, הבצל הירוק ומיצי הפאן לפטוצ ' יני. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות