צלי לימון-פטרוזיליה עוף תופים וגזר עם פטוצ'יני
צלי לימון-פטרוזיליה עוף תופים וגזר עם פטוצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, פטוצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. נסו העוף הצלוי של אבא ... בדרך שלי עם שמן מיץ לימון פטרוזיליה, עוף צלוי עם שום, לימון ופטרוזיליה, ו גזר גמדי לימון ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F. באמצעות מר או מברשת מאפה טבול בשמן זית, מעיל 17 x 12 אינץ גיליון אפיית מתכת עם צדדים (או שתי מחבתות קטנות יותר עם צדדים).
מניחים את מקלות התיפוף על המחבת. העונה על כל הצדדים עם 1/4 כפית מלח.
מוסיפים את הגזר, בצל ירוק, פטרוזיליה, גרידת לימון, 3/4 כפית מלח, ו 2 כפות שמן. עם פנקייק טרנר, לזרוק ביסודיות לשלב את הירקות ותבלינים.
אופים במשך כ 25 דקות, הופך מדי פעם, או עד אין שרידים ורודים על עצם העוף והגזר רכים.
בינתיים, מניחים סיר גדול מכוסה מים מעל חום גבוה. כאשר המים רותחים, מוסיפים 2 כפיות מלח הפטוצ ' יני. מערבבים. לכסות ולחזור לרתיחה. לחשוף ולהרתיח, ערבוב מדי פעם, במשך כ 3 דקות, או עד מכרז.
אם העור עוף הוא לא השחמה היטב, לחמם את תנור broiler. לצלות את העוף 6 אינץ ' ממקור החום במשך כ 3 דקות, או עד השחמה.
הסר את מקלות התיפוף לצלחת.
מוסיפים את הגזרים, הבצל הירוק ומיצי הפאן לפטוצ ' יני. לזרוק לשלב.