צלי צ'אק בצל מקורמל
צלי צ'אק בצל מקורמל הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 4 מנות. בתוספת זו יש 1006 קלוריות, 90 גרם חלבון ו-56 גרם שומן למנה. תמורת $5.38 למנה, מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם חרדל דיז'ון, שמן זית, פלפל גרוס גס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלי סיר מקורמל-בצל בבישול איטי, צלי בקר, בצל מקורמל, הווארטי וסנדוויץ' ארוגולה על רול פוקצ'ה וצלי צ'אק שום.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים; לְהַפְרִישׁ.
מפזרים צלי עם בצל מלח ופלפל. במחבת גדולה משחימים בשר בשמן מכל הצדדים.
מניחים בצל וצולים ב-5 qt. בישול איטי; יוצקים תערובת בירה מעל. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים את הצלי והבצל ושומרים חם. הסר שומן ממיצי בישול; להעביר 2 כוסות לסיר קטן. מביאים נוזלים לרתיחה.
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים בהדרגה לתוך המחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מגישים עם חצי מהצלי והבצל. שמור את שאר הצלי, הבצל ומיצי הבישול למרק בקר ושעורה ירקות (מתכון גם ב-Recipe Finder) או שמור לשימוש אחר.