קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות21
מגזין

צלי צלע דרום מערב עם סלסה

צלי צלע דרום מערב עם סלסה
צלי צלע דרום-מערבי עם סלסה דורש כשעתיים ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 734 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-61 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם מלח, עגבניות, צלי בקר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וקטוגנית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק צלעות דרום מערב, צלי רוזמרין וצלי בקר.

הוראות

1
מערבבים בקערה קטנה את אבקת הצ'ילי, המלח, הכמון והקאיין. מניחים בצד 2 כפיות לסלסה. משפשפים את שאר תערובת התיבול על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מניחים עם צד השומן הצלוי כלפי מעלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה ((עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מעבירים לצלחת הגשה.
5
מניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף.
6
לסלסה מערבבים בקערה את השעועית, העגבניות, הבצל, הכוסברה ותערובת התיבול השמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
מגישים עם צלי.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פריים ריב בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Totus Tuus Cava עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
טוטוס טווס קאווה
טוטוס טווס קאווה
Totus Tuus Cava מציג ניחוחות עזים של אפרסק, לימון וגרידת תפוז, עם מגע של ליקריץ. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי ספוגי ואבני לטעמי ההדר, הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.