צלי צלע דרום-מערבי עם סלסה דורש כשעתיים ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 734 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-61 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם מלח, עגבניות, צלי בקר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וקטוגנית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק צלעות דרום מערב, צלי רוזמרין וצלי בקר.
הוראות
1
מערבבים בקערה קטנה את אבקת הצ'ילי, המלח, הכמון והקאיין. מניחים בצד 2 כפיות לסלסה. משפשפים את שאר תערובת התיבול על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
¼ כפית אורגנו
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מניחים עם צד השומן הצלוי כלפי מעלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה ((עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
פריים ריב בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Totus Tuus Cava עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
טוטוס טווס קאווה
Totus Tuus Cava מציג ניחוחות עזים של אפרסק, לימון וגרידת תפוז, עם מגע של ליקריץ. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי ספוגי ואבני לטעמי ההדר, הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.