צלי צלעות עומדים יבשים עם מרווה
מתאים ל-10 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 21 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -38 דקות. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. לכו לחנות ואספו שמן קנולן, צלי צלעות עומד, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו צלי צלעות עומד, צלי צלעות עומד, ו צלי צלעות עומד (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הסר את כל עטיפת הפלסטיק או נייר הקצב מהצלי.
הניחו את צלי הצלעות העומד זקוף על תבנית חצי גיליון המצוידת במתלה. המדף חיוני לניקוז.
הניחו מגבות יבשות באופן רופף על גבי הצלי. זה יעזור למשוך לחות מן הבשר.
מכניסים למקרר בכ -50 עד 60 אחוז לחות ובין 34 ל -38 מעלות צלזיוס. החלף את המגבות מדי יום למשך 3 ימים.
מקום 16-אינץ עגול אזליה טרה קוטה עציץ לתוך קר תנור. הפוך את העציץ כדי להפוך למכסה מעל אבן פיצה או לתחתית העציץ. התנור צריך להיות קר כדי להתחיל, כדי למנוע פיצוח בחתיכות הטרה קוטה. סובבו את התנור ל -250 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הצלי מהמקרר ומשפשפים בשמן קנולה. זכור לשפשף את העצמות גם בשמן. ברגע שהצלי מצופה לחלוטין בשמן מכסים את הצלי במלח כשר, כחצי כפית לעצם. לאחר מכן, לשפשף עם פלפל טחון טרי כדי מעיל את פני השטח.
מניחים את הצלי על צלחת כלי אפייה מזכוכית מעט קטנה יותר מאורך הצלי. זה יתפוס את הטפטופים הדרושים לרוטב. לבסוף, במקום מדחום בדיקה למרכז הצלי ולהגדיר 118 מעלות.
מניחים את הצלי ואת צלחת כלי האפייה על אבן הפיצה, מכסים בסיר הטרה קוטה ומחזירים לתנור. מכבים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס וצולים עד להשגת טמפרטורה פנימית.
מוציאים את הצלי והופכים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
הסר את מכסה הטרה קוטה והתאושש בנייר כסף כבד. אפשר לצלי לנוח עד שמגיעים לטמפרטורה פנימית של 130 מעלות צלזיוס.
הכניסו את הצלי חזרה לתנור שחומם מראש ל -500 מעלות למשך כ -10 דקות או עד שהשגתם את הקרום הרצוי.
מוציאים ומעבירים צלי לקרש חיתוך. שמור מכוסה בנייר כסף עד מוכן לשרת.
משמנים את המיצים בתבנית הזכוכית.
מניחים את התבנית על אש נמוכה ומזלגים עם 1 כוס מים.
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מגלגלים את עלי המרווה בין האצבעות כדי לשחרר את הטעמים והארומה.
מוסיפים את הרוטב ומבשלים 1 דקה. מסננים ומגישים בצד.