קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 38 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

צלי צלעות עומדים יבשים עם מרווה

צלי צלעות עומדים יבשים עם מרווה
מתאים ל-10 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 21 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -38 דקות. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. לכו לחנות ואספו שמן קנולן, צלי צלעות עומד, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו צלי צלעות עומד, צלי צלעות עומד, ו צלי צלעות עומד (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הסר את כל עטיפת הפלסטיק או נייר הקצב מהצלי.
3
הניחו את צלי הצלעות העומד זקוף על תבנית חצי גיליון המצוידת במתלה. המדף חיוני לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הניחו מגבות יבשות באופן רופף על גבי הצלי. זה יעזור למשוך לחות מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מכניסים למקרר בכ -50 עד 60 אחוז לחות ובין 34 ל -38 מעלות צלזיוס. החלף את המגבות מדי יום למשך 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מקום 16-אינץ עגול אזליה טרה קוטה עציץ לתוך קר תנור. הפוך את העציץ כדי להפוך למכסה מעל אבן פיצה או לתחתית העציץ. התנור צריך להיות קר כדי להתחיל, כדי למנוע פיצוח בחתיכות הטרה קוטה. סובבו את התנור ל -250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים את הצלי מהמקרר ומשפשפים בשמן קנולה. זכור לשפשף את העצמות גם בשמן. ברגע שהצלי מצופה לחלוטין בשמן מכסים את הצלי במלח כשר, כחצי כפית לעצם. לאחר מכן, לשפשף עם פלפל טחון טרי כדי מעיל את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
מניחים את הצלי על צלחת כלי אפייה מזכוכית מעט קטנה יותר מאורך הצלי. זה יתפוס את הטפטופים הדרושים לרוטב. לבסוף, במקום מדחום בדיקה למרכז הצלי ולהגדיר 118 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מניחים את הצלי ואת צלחת כלי האפייה על אבן הפיצה, מכסים בסיר הטרה קוטה ומחזירים לתנור. מכבים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס וצולים עד להשגת טמפרטורה פנימית.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוציאים את הצלי והופכים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את מכסה הטרה קוטה והתאושש בנייר כסף כבד. אפשר לצלי לנוח עד שמגיעים לטמפרטורה פנימית של 130 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
הכניסו את הצלי חזרה לתנור שחומם מראש ל -500 מעלות למשך כ -10 דקות או עד שהשגתם את הקרום הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מוציאים ומעבירים צלי לקרש חיתוך. שמור מכוסה בנייר כסף עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
משמנים את המיצים בתבנית הזכוכית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מניחים את התבנית על אש נמוכה ומזלגים עם 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
מגלגלים את עלי המרווה בין האצבעות כדי לשחרר את הטעמים והארומה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
18
מוסיפים את הרוטב ומבשלים 1 דקה. מסננים ומגישים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)