צלייה בלונדון עם טקסס טוסט וריבת בצל אדומה
צלייה בלונדון עם טקסס טוסט וריבת בצל אדומה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, מלח כשר, פלפל סדוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו צלייה בלונדון, צלייה בלונדון, ו צלייה בלונדון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סטייק, במקום הראשון 4 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול; להוסיף סטייק. חותם ומרינדה במקרר 2 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר סטייק מן התיק; להשליך מרינדה.
מפזרים סטייק עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מניחים סטייק על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. לצלות 10 דקות בכל צד (בינוני-נדיר) או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים סטייק על קרש חיתוך; מכסים בחופשיות בנייר כסף.
חותכים סטייק נגד תבואה לפרוסות דקות.
כדי להכין ריבה, שמן חום בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 1/4 חומץ כוס, 2 כפות סוכר, זנגביל, ו 6 שיני שום טחון; לבשל 2 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה. מערבבים בזיליקום, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
כדי להכין טוסט, מניחים פרוסות לחם על תבנית אפייה גדולה.
אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה.
מערבבים חמאה ו 1 שן שום כתוש; מברשת על טוסט.
מגישים סטייק עם טוסט וריבה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.