צלעות בגריל החמוצות והמתוק של בוב
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 69 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קטשופ, עלי כוסברה, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חמוצות ומתוקות, צלעות חמוצות ומתוקות, ו צלעות קצרות חמוצות ומתוקות.
הוראות
מחממים תנור עד בינוני עד בינוני-גבוה. לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם שמן זית, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את מיץ אננס, חומץ, ורוטב סויה בסיר קטן על חום בינוני. מבשלים עד מופחת בחצי, על 3 עד 5 דקות.
מוסיף את הקטשופ, סוכר חום, וג ' ינג ' ר ומבשל במשך 5 דקות. מערבבים במיץ לימון, כוסברה, ונענע.
שמן את הסורג ומניח את הצלעות על זה בצד העצם למטה על חום ישיר. מבשלים 5 עד 7 דקות, ואז להסתובב ולבשל במשך 5 עד 7 דקות יותר. חזור על התהליך במשך 40 עד 45 דקות, או עד הצלעות הם מפרק רך. להזיז את הצלעות מחום ישיר זיגוג בצד העצם עם רוטב, ולאחר מכן להפוך זיגוג בצד הבשר. מבשלים 10 דקות. חזור על עוד פעם אחת או שתיים, אםאתה עייף.
להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח, מכוסה בחופשיות בנייר אלומיניום, במשך 10 עד 15 דקות.
חותכים את הצלעות לחתיכות בודדות לשרת.
Reprinted with permission from America ' S Best Ribs Recipes by Ardie A. Davis and Chef Paul Kirk, © 2012 Andrews McMeel Publishing