קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

צלעות בגריל החמוצות והמתוק של בוב

צלעות בגריל החמוצות והמתוק של בוב
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 69 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קטשופ, עלי כוסברה, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חמוצות ומתוקות, צלעות חמוצות ומתוקות, ו צלעות קצרות חמוצות ומתוקות.

הוראות

1
מחממים תנור עד בינוני עד בינוני-גבוה. לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם שמן זית, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את מיץ אננס, חומץ, ורוטב סויה בסיר קטן על חום בינוני. מבשלים עד מופחת בחצי, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיף את הקטשופ, סוכר חום, וג ' ינג ' ר ומבשל במשך 5 דקות. מערבבים במיץ לימון, כוסברה, ונענע.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
להסיר מהחום ולהניח בצד.
5
שמן את הסורג ומניח את הצלעות על זה בצד העצם למטה על חום ישיר. מבשלים 5 עד 7 דקות, ואז להסתובב ולבשל במשך 5 עד 7 דקות יותר. חזור על התהליך במשך 40 עד 45 דקות, או עד הצלעות הם מפרק רך. להזיז את הצלעות מחום ישיר זיגוג בצד העצם עם רוטב, ולאחר מכן להפוך זיגוג בצד הבשר. מבשלים 10 דקות. חזור על עוד פעם אחת או שתיים, אםאתה עייף.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
6
להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח, מכוסה בחופשיות בנייר אלומיניום, במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
חותכים את הצלעות לחתיכות בודדות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
Reprinted with permission from America ' S Best Ribs Recipes by Ardie A. Davis and Chef Paul Kirk, © 2012 Andrews McMeel Publishing
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)