קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

צלעות בגריל החמוצות והמתוק של בוב

צלעות בגריל החמוצות והמתוק של בוב
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 69 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קטשופ, עלי כוסברה, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חמוצות ומתוקות, צלעות חמוצות ומתוקות, ו צלעות קצרות חמוצות ומתוקות.

הוראות

1
מחממים תנור עד בינוני עד בינוני-גבוה. לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם שמן זית, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את מיץ אננס, חומץ, ורוטב סויה בסיר קטן על חום בינוני. מבשלים עד מופחת בחצי, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיף את הקטשופ, סוכר חום, וג ' ינג ' ר ומבשל במשך 5 דקות. מערבבים במיץ לימון, כוסברה, ונענע.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
להסיר מהחום ולהניח בצד.
5
שמן את הסורג ומניח את הצלעות על זה בצד העצם למטה על חום ישיר. מבשלים 5 עד 7 דקות, ואז להסתובב ולבשל במשך 5 עד 7 דקות יותר. חזור על התהליך במשך 40 עד 45 דקות, או עד הצלעות הם מפרק רך. להזיז את הצלעות מחום ישיר זיגוג בצד העצם עם רוטב, ולאחר מכן להפוך זיגוג בצד הבשר. מבשלים 10 דקות. חזור על עוד פעם אחת או שתיים, אםאתה עייף.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח, מכוסה בחופשיות בנייר אלומיניום, במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
חותכים את הצלעות לחתיכות בודדות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
Reprinted with permission from America ' S Best Ribs Recipes by Ardie A. Davis and Chef Paul Kirk, © 2012 Andrews McMeel Publishing
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)