קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

צלעות בופאלו עם זיגוג עגבניות

צלעות בופאלו עם זיגוג עגבניות
צלעות בופאלו עם זיגוג עגבניות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ סיידר, רסק עגבניות, צלעות חילוף באפלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג כתום ועגבניות, ברביקיו: צלעות מטוגנות אננס עם זיגוג עגבניות שום דבש, ו צלעות חזיר צלויות ביין אדום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הגדר את הצלעות במחבת צלייה גדולה, בצד בשרני למעלה. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל שחור ומפזרים את השום הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
יוצקים ורמוט על הצלעות. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את השום טחון עם חומץ, רסק עגבניות,פלפל אדום כתוש, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
להעלות את טמפרטורת התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לגרד את השום מהצלעות ולהשליך את הנוזל במחבת. מניחים את הצלעות על מתלה במחבת הצלייה, בצד בשרני למעלה, ומפיצים רבע של זיגוג חומץ על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
אופים בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה ו 20 דקות, צחצוח הצלעות כל 20 דקות; הצלעות צריך להיות רך מזוגג עמוק.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך בין הצלעות והגשה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)