קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

צלעות בישול איטיות

צלעות בישול איטיות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : לבישול איטי דבש-שום תינוק צלעות אחוריות (ו' ארוחות בישול איטיות מזון אמיתי ' ספר בישול בגידה), עין אדומה ברביקיו צלעות בישול איטי-75 ימים של בישול איטי קיץ, ו צלעות בישול איטיות.

הוראות

1
שים 4 כפות של רוטב ברביקיו יחד עם שאר החומרים לתוך הבישול האיטי שלך. למעלה עם מספיק מים כדי לכסות (בערך 1.5 l). בישול איטי על נמוך במשך 8-9 שעות עד מאוד רך אבל לא לגמרי נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מחממים את התנור למאוורר 220c / 200c / סימן גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר את הצלעות מהתנור האיטי באמצעות כף מחוררת או מלקחיים. לטפל בהם בזהירות כמו הבשר יהיה רך מאוד עשוי להתחיל ליפול. לרסס עם רוטב ברביקיו הנותר ולשכב על מגש תנור מרופד בנייר כסף. מבשלים 20 30 דקות עד שמתחילים להתבשל בחוץ. לחלופין, לבשל על הברביקיו, מפנה מעת לעת עד צנרת חם ברחבי.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן