קושימומחה
מוכן ב27 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

צלעות בקר קצרות

צלעות בקר קצרות
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 252 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. אם 77 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צלעות בקר קצרות יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו מתכון לנסות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, צלחת קצרה, סוכר superfineוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 27 שעות ו-50 דקות. נסו צלעות בקר קצרות, צלעות בקר קצרות, ו צלעות בקר ברביקיו קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: עץ היקורי יומני, ספוג במים במשך 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
ציפוי הצלעות הקצרות בנדיבות עם לשפשף סוכר חום משני הצדדים. אין צורך לשפשף את התבלינים לתוך הבשר, אלא לפזר שכבה אפילו מעל. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מחממים את התנור ל-225 מעלות.
5
הוסף יומן של היקורי.
6
מניחים את הבשר במעשן ושומרים על טמפרטורה בסביבות 225 מעלות f למשך 12 עד 14 שעות, או עד לסיום. החלף את יומני היקורי כפי שהם יפוג.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
בדוק את הבשר על ידי פיתול אחת העצמות החשופות. אם העצם זזה בקלות הבשר נעשה. אפשר לבשר לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
חותכים כל צלחת לתוך 4 מנות.
9
מגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
10
מערבבים את הסוכרים, מלח, פלפל שחור וקיין, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.