קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

צלעות חזיר חנוקות

צלעות חזיר חנוקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר חנוקות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, קמח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות.

הוראות

1
שלב 1/2 כוס קמח ופלפל בקערה או צלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים panko בקערה או צלחת רדודה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב 1/2 כוס חצי חצי ביצה בקערה רדודה שלישית או צלחת; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מפזרים את שני הצדדים של צלעות חזיר במלח. לדלות 1 צלעות חזיר בתערובת קמח. לטבול בתערובת ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם. חזור על ההליך עם צלעות חזיר שנותרו, תערובת קמח, תערובת ביצה, תערובת פירורי לחם. כיסוי וצינה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
צלעות חזירצלעות חזיר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
ביצהביצה
5
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף צלעות למחבת; לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר צלעות מחבת; להוסיף הנותרים 1 כף שמן למחבת. הפוך צלעות, חזור לפן. לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר מהמחבת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים בצל; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
11
להוסיף פטריות; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
12
להוסיף שום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
13
מוסיפים יין למחבת; מבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה, משפשפים את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
שלב 1/2 כפית קמח 1 כפית מים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
15
מוסיפים לנוזל בישול במחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
מוסיפים מניה; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1 1/4 כוסות (כ 6 דקות). מערבבים ב 1/2 כוס חצי וחצי. מבשלים 3 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
17
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה ועירית.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
18
מגישים רוטב עם צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטברוטב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.