צלעות חזיר חנוקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר חנוקות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, קמח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות.
הוראות
שלב 1/2 כוס קמח ופלפל בקערה או צלחת רדודה.
מניחים panko בקערה או צלחת רדודה שנייה.
שלב 1/2 כוס חצי חצי ביצה בקערה רדודה שלישית או צלחת; מערבבים עם מקצף.
מפזרים את שני הצדדים של צלעות חזיר במלח. לדלות 1 צלעות חזיר בתערובת קמח. לטבול בתערובת ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם. חזור על ההליך עם צלעות חזיר שנותרו, תערובת קמח, תערובת ביצה, תערובת פירורי לחם. כיסוי וצינה 15 דקות.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף צלעות למחבת; לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה.
הסר צלעות מחבת; להוסיף הנותרים 1 כף שמן למחבת. הפוך צלעות, חזור לפן. לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה.
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף פטריות; לטגן 3 דקות.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה, משפשפים את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
שלב 1/2 כפית קמח 1 כפית מים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים לנוזל בישול במחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מניה; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1 1/4 כוסות (כ 6 דקות). מערבבים ב 1/2 כוס חצי וחצי. מבשלים 3 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה ועירית.
מגישים רוטב עם צלעות חזיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.