צלעות חזיר מטוגנות בחלב
צלעות חזיר מטוגנות בחלב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קמח, חלב, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר מטוגנות בחלב עם פירה ורוטב, בשר חזיר מטוגן בחלב, ו כתף חזיר צלויה חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ופלפל בשקית ניילון גדולה zip-top.
להוסיף צלעות; שקית חותם, ולנער צלעות מעיל עם תערובת קמח.
הסר צלעות מהשקית, שמירה על תערובת הקמח הנותרת.
מניחים את תערובת הקמח בקערה קטנה. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס חלב, ערבוב עם חוט לטאטא עד מעורבב.
להמיס מרגרינה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף צלעות; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים תערובת חלב; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף 1 כוס חלב הנותרים; לכסות ולבשל 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
לחשוף מחבת, ולבשל את הצלעות 15 דקות נוספות או עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס (הרוטב יהיה עבה מאוד). רוטב כפית על צלעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.