צלעות חזיר ממולא עם זיגוג תפוחים
צלעות חזיר ממולא עם זיגוג תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1124 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירות יער שקדים טריים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו צלעות חזיר ממולא עם זיגוג תפוחים, צלעות חזיר עם זיגוג תפוחים, ו צלעות חזיר מזוגגות בטעם תפוח-ענבים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. עם סכין חדה, לעשות כיס בכל צלע חזיר על ידי חיתוך בצד של קוצצים לעבר העצם.
בקערה בינונית, לערבב מלית מרכיבים. דברים כל כיס עם 1/4 של תערובת מלית; צלעות מקום במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
בינתיים, ב סיר 1-ליטר, מערבבים סוכר קורנפלור; מערבבים מיץ תפוחים. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד שחין תערובת מתעבה.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה.
יוצקים זיגוג באופן שווה על צלעות; אופים חשפו 30 עד 35 דקות יותר או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.