צלעות חזיר ממולאות תפוחים
צלעות חזיר ממולא תפוחים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 298 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, פירורי לחם, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות תפוחים, צלעות חזיר ממולאות תפוחים, ו צלעות חזיר ממולאות בתפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה בצל מטגן בחמאה או מרגרינה עד רך.
מוסיפים את פירורי הלחם, תפוחים, סלרי, פטרוזיליה ומלח.
חותכים כיס גדול בצד של כל צלע חזיר; מתבלים בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל לפי הטעם. תערובת תפוחים כפית רופפת לתוך כיסים.
במחבת, שמן חום לצלעות בינוניות גבוהות וחומות משני הצדדים.
מניחים צלעות משחימות בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ungreased. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר כיסוי ואופים במשך 30 דקות יותר או עד מיצים לרוץ ברור.