צלעות חזיר מתובל השני
צלעות חזיר מתובל השני דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-2 ומחירו 3 מנות.73 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 580 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בזיליקום, חרדל טחון, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו דפיקות וצלעות: נוקוורסט עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושנות עם בייקון, תפוח ובצל, צלעות חזיר מתובל, ו צלעות חזיר מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 14 אינץ'.
מערבבים קמח, אבקת שום, חרדל, פפריקה, פלפל קאיין, מלח סלרי, ג ' ינג ' ר טחון, אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל יחד בכלי רדוד.
לזרות צלעות חזיר בתערובת הקמח לציפוי. שמור את תערובת הקמח שנותרה.
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית. מבשלים צלעות חזיר בשמן חם עד להשחמה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים צלעות חזיר לתבנית אפייה מוכנה, ושומרים כל טפטופים במחבת.
מערבבים יחד שרי, מים וסוכר חום עד להמסת הסוכר; יוצקים מעל צלעות חזיר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהוא רך וכבר לא ורוד במרכז, 40 עד 45 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס). מעבירים צלעות חזיר לצלחת ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
יוצקים נוזלים מתבנית האפייה למחבת עם טפטופים שמורים.
מניחים מחבת עם תערובת טפטופים לחום בינוני-נמוך. מערבבים שמנת לטפטופים. מבשלים ומערבבים, משלבים בהדרגה תערובת קמח שמורה, עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
מגישים כרוטב לצלעות החזיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי.
![יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של הנכס רוצ ' ולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ונגיעה של תבלין משתלבים עם טעמי התפוחים העשירים והחומציות הפריכה.]()
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של הנכס רוצ ' ולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ונגיעה של תבלין משתלבים עם טעמי התפוחים העשירים והחומציות הפריכה.
This wine is a fine example of the unique characteristics from the Rochioli property and the Russian River Valley. Aromas of ripe apple, tropical fruit, hazelnut and a touch of spice combine with the rich apple flavors and crisp acidity.