קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

צלעות חזיר מתוקות וטעימות

צלעות חזיר מתוקות וטעימות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם זרעי סלרי, פלפל, רוטב פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף, צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף, ו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מתבלים את צלעות החזיר קלות משני הצדדים עם מלח תיבול. זכור, אנחנו לא משפשפים את הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
צלעות חזירצלעות חזיר
4
גריל את הצלעות במשך 5 עד 7 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מברשת אותם עם זיגוג מתוק וחריף 5 הדקות האחרונות של צלייה. טמפרטורה פנימית צריכה לרשום 145 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
הסר את הצלעות מן הגריל על מגש הגשה ולאפשר להם לנוח במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מערבבים את המלח, אבקת בצל, פלפל שחור, אבקת שום, זרעי סלרי, קאיין, ופפריקה מעושנת בקערה קטנה. שמור כמות קטנה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
זרעי סלריזרעי סלרי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
אתה יכול לאחסן את מלח תיבול הנותרים במיכל אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
9
בקערה קטנה, מערבבים יחד את חומץ תפוחים, סירופ מייפל, קטשופ, חרדל, ווסטרשייר ורוטב חם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקררים אם לא משתמשים מיד.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק