צלעות חזיר עם אפרסקים, בורבון ובזיליקום
צלעות חזיר עם אפרסקים, בורבון ובזיליקום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, עלי בזיליקום, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 74 אוהדים. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם אפרסקים טריים ובזיליקום, צלעות חזיר כפריות בגריל עם אפרסקים בגריל ברוטב בורבון, ו צלעות חזיר עם אפרסקים.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 400 ° F. מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל משני הצדדים.
שמן חום במחבת 12 אינץ מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הצלעות ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, שלוש עד ארבע דקות לכל צד.
הסר מחום ולהעביר צלעות לצלחת גדולה. תניח בצד. תשליך שומן עודף ממחבת.
מוסיפים את החמאה למחבת וחום על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את פלחי האפרסק, משליכים כדי לצפות אותם בחמאה המומסת. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד האפרסקים חמים ורך, 1 עד 3 דקות בהתאם בשלות של אפרסקים. אם אפרסקים הם מאוד בשלים, להוסיף סוכר לפי הטעם.
הסר מחבת מחום ולהוסיף ויסקי. להדליק גפרור ארוך בזהירות לנופף אותו על ידי המחבת כדילהתקיף את הוויסקי. אפשר ללהבה למות באופן טבעי, ואז להשתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח, פלפל שחור וסוכר.
הוסף את צלעות החזיר בחזרה למחבת ומעל כל אחד עם ארבעה עלי בזיליקום. תניח את האפרסקים על הצלעות.
להעביר את המחבת לתנור, ומבשלים עד צלעות להשיג doneness הרצוי, על 4 דקות עבור בינוני. בזהירות להסיר את המחבת ולחלק את הצלעות ואת האפרסקים בין ארבע צלחות. כף חלק טפטוף מן המחבת על גבי הבשר ומגישים.