קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

צלעות חזיר עם אפרסקים, בורבון ובזיליקום

צלעות חזיר עם אפרסקים, בורבון ובזיליקום
צלעות חזיר עם אפרסקים, בורבון ובזיליקום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, עלי בזיליקום, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 74 אוהדים. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם אפרסקים טריים ובזיליקום, צלעות חזיר כפריות בגריל עם אפרסקים בגריל ברוטב בורבון, ו צלעות חזיר עם אפרסקים.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 400 ° F. מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חום במחבת 12 אינץ מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הצלעות ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, שלוש עד ארבע דקות לכל צד.
4
הסר מחום ולהעביר צלעות לצלחת גדולה. תניח בצד. תשליך שומן עודף ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את החמאה למחבת וחום על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את פלחי האפרסק, משליכים כדי לצפות אותם בחמאה המומסת. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד האפרסקים חמים ורך, 1 עד 3 דקות בהתאם בשלות של אפרסקים. אם אפרסקים הם מאוד בשלים, להוסיף סוכר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
7
הסר מחבת מחום ולהוסיף ויסקי. להדליק גפרור ארוך בזהירות לנופף אותו על ידי המחבת כדילהתקיף את הוויסקי. אפשר ללהבה למות באופן טבעי, ואז להשתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח, פלפל שחור וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
וויסקי.וויסקי.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף את צלעות החזיר בחזרה למחבת ומעל כל אחד עם ארבעה עלי בזיליקום. תניח את האפרסקים על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להעביר את המחבת לתנור, ומבשלים עד צלעות להשיג doneness הרצוי, על 4 דקות עבור בינוני. בזהירות להסיר את המחבת ולחלק את הצלעות ואת האפרסקים בין ארבע צלחות. כף חלק טפטוף מן המחבת על גבי הבשר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו