צלעות חזיר עם בירה שחורה
צלעות חזיר בירה שחורה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, מלח ופלפל, רוטב חריף בטעם צ'יפוטלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מושלם עבור יום האב. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם בירה שחורה, ארוחה שבועית: רוט בירה צלעות חזיר, ו בירה שחורה משכה חזיר בשאלות-שורש בירה Jus עם בצל חריף ו Jalapeno קרם פרש.
הוראות
מניחים את צלעות החזיר בצלחת; יוצקים 2 פחיות של בירה שחורה על הצלעות.
מניחים במקרר כדי להשרות לפחות 2 שעות.
הסר את צלעות החזיר מן הבירה השורש; העונה עם מלח ופלפל.
מערבבים את פחית הבירה השחורה שנותרה, מלאי הבשר, סוכר חום, רוטב חריף ורוטב ווסטרשייר בסיר על חום בינוני; מבשלים את התערובת עד שהיא מקטינה לכ-3/4 כוס. תניח בצד.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
גריל את צלעות החזיר על הגריל שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 8 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
מברשת את הצלעות בנדיבות עם רוטב הפחתת ולהמשיך לבשל במשך כ 2 דקות יותר לכל צד.
הסר מן הגריל מברשת עם כל רוטב שנותר. מתבלים במלח לפי הטעם לפני ההגשה.