צלעות חזיר עם נקניק איטלקי
צלעות חזיר עם נקניק איטלקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 382 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. לך לחנות ותביא צלעות חזיר, תיבול, פטריות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: צלעות חזיר איטלקיות, צלעות חזיר איטלקיות, ו צלעות חזיר איטלקיות בגריל.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מפזרים צלעות חזיר במלח ופלפל. במחבת גדולה, חום היטב בשמן זית.
הסר צלעות מחבת ולהניח בצד.
יוצקים ולהשליך את כל אבל 1 כף טפטוף מחבת.
הסר מעטפת מנקניק בשר להתפורר לתוך אותה מחבת.
מערבבים בצל ופטריות. מבשלים, ערבוב עד בצל ונקניקיות חום מעט.
מניחים צלעות חזיר בתבשיל, כפית תערובת נקניק עליהם.
יוצקים יין ורוטב עגבניות.
מכסים בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות.