צלעות חזיר עם תפוחים של סבתא סמית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם תפוחים סבתא סמית. מנה אחת מכילה 576 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך כמון טחון, קמח, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, סלט תפוחים ' של סבתא סמית, ו סבתא סמית-סלסה צ'ילה ירוקה.
הוראות
מערבבים יחד את הקמח, כמון, מלח ופלפל על צלחת גדולה. קל מעיל כל חתיכת חזיר עם תערובת הקמח; להפריש.
מחממים את שמן הירקות ואת החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את חצאי התפוח עם קמצוץ של מלח ופלפל. מבשלים את התפוחים לחתוך בצד למטה על 5 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהמחבת, לכסות, ולהניח בצד.
מניחים את החזיר במחבת, מפזרים פטרוזיליה, ומבשלים עד שהבשר הוא חום זהוב ופריך, 4 עד 5 דקות לכל צד. בעוד חזיר הוא בישול, לטאטא יחד את מרק וחומץ.
הסר את החזיר מהמחבת ולהניח בצד.
יוצקים את תערובת המרק למחבת, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה מעט. מחלקים את החזיר בין 4 צלחות לשפוך קצת רוטב פאן על כל אחד. לפני ההגשה, מניחים חצי תפוח וטפיחה של חרדל על כל צלחת.