המתכון היווני צלעות כבש ורוטב יוגורט מנטה מוכן בערך 15 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם פלפל, שמן canolan, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו כבש יווני עם רוטב מנטה יוגורט, צלעות כבש עם רוטב מנטה יוגורט, ו צלעות כבש עם סלט יווני ורוטב יוגורט-לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את 3 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים כבש עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לשפשף עם תערובת אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אורגנו
כבש
לשפשף תיבול יבש
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים כבש, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.