קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות33
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צלעות כבש מטוגנות ברוטב תפוזים

צלעות כבש מטוגנות ברוטב תפוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש מטוגן ברוטב תפוזים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 626 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו מרלו, אורגנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות ברוטב תפוזים מרלו (פסח), צלעות כבש צלויות כתומות, ו צלעות כבש מטוגנות עם תפוזים וזיתים.

הוראות

1
מערבבים את הבזיליקום, אורגנו, רוזמרין, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, מרלו ושום ושופכים על נקיקי הטלה שטופים בצלחת זכוכית רחבה. שאנקס צריך להיות בשכבה אחת. סובב את השוקיים למעיל ולכסות.להשרות שעתיים בטמפרטורת החדר, להפוך את הבשר כל חצי שעה, או להשרות במקרר, הופך בשר מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
צלעות כבשצלעות כבש
גרידה כתומהגרידה כתומה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
מרלומרלו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
הסר את השוקיים מן המרינדה ולייבש אותם עם מגבות נייר. שמור את המרינדה. מחממים את התנור ל-450.מתבלים את הטלה עם קמצוץ מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה במשך 20 שניות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את שמן הזית וחום למשך 10 שניות, ואז מורידים את החום לגובה בינוני ומוסיפים את שוקי הטלה.מבשלים כל צד במשך כשתי דקות עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מניחים נקעים בשכבה אחת בתבנית תבשיל ושופכים את ציר העוף למחבת החמה. לגרד את כל חלקיקי בשר, להוסיף אותם המרינדה השמורה ויוצקים מעל השוקיים בתבשיל לכסות עם מכסה (להשתמש בנייר כסף אם לא מכסה).שים את התבשיל בתנור שחומם מראש ומיד להפחית את החום ל 35
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
התנור החם יהיה לצרוב את הבשר בתחילה, אבל התערובת צריכה לבשל בטמפרטורה נמוכה יותר או הבשר יהיה להקשיח.צולים במשך 45 דקות, ואז מוסיפים ומבשלים עוד שעה עד 90 דקות או עד שהבשר רך מאוד ונמשך בקלות מהעצם. אם הנוזל הצטמצם מאוד, להוסיף 1/2 כוס מים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר את השנקס לצלחת הגשה ולשמור על חם. אם הרוטב הוא מימי מדי, להרתיח את הנוזל למטה חמש עד 10 דקות, או עד שזה עקביות של רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
8
טפטוף חלק מהרוטב מעל השוקיים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה