קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

צלעות כבש צלויות

צלעות כבש צלויות
צלעות כבש קלויות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 901 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. אם יש לך רוזמרין, עירית, כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו צלעות כבש צלויות, צלעות כבש צלויות, ו צלעות כבש צלויות בעשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הטלה עם מלח ופלפל ומניחים בשקית zip-top בגודל ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבשכבש
2
להקציף 1/3 כוס שמן זית, רוזמרין, שום מרוסק, מיץ לימון וכמה מלח ופלפל יחד בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
3
יוצקים את המרינדה לתוך התיק עם הטלה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
כבשכבש
4
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
5
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מגש גיליון חובה כבדה עם לסכל.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
6
מערבבים את החרדל והדבש יחד בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את הפנקו, פרמזן, פטרוזיליה, עירית ואת שאר 2 שיני שום לקערה קטנה ולזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
פאנקו.פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
טפטוף עם כף הנותרים של שמן ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
9
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים שמן זית ופעם חם מאוד, צורבים את הטלה, מתלה אחד בכל פעם, צד שומן למטה הראשון, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
כבשכבש
11
הסר מהמחבת ולמקם את צד השומן על מגש גיליון מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מברשת שני מדפים עם חרדל דבש ולהחיל כל אחד עם תערובת פנקו ועשב. צולים את הטלה עד שהמדחום נקרא מיידית 140 מעלות F, למדיום, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
פאנקו.פאנקו.
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
13
תן לנוח 15 דקות לפני גילוף לתוך צלעות.