צלעות כבש צלויות
צלעות כבש קלויות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 901 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. אם יש לך רוזמרין, עירית, כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו צלעות כבש צלויות, צלעות כבש צלויות, ו צלעות כבש צלויות בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הטלה עם מלח ופלפל ומניחים בשקית zip-top בגודל ליטר.
להקציף 1/3 כוס שמן זית, רוזמרין, שום מרוסק, מיץ לימון וכמה מלח ופלפל יחד בכוס מדידה.
יוצקים את המרינדה לתוך התיק עם הטלה.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מגש גיליון חובה כבדה עם לסכל.
מערבבים את החרדל והדבש יחד בקערה קטנה ומניחים בצד.
מוסיפים את הפנקו, פרמזן, פטרוזיליה, עירית ואת שאר 2 שיני שום לקערה קטנה ולזרוק יחד.
טפטוף עם כף הנותרים של שמן ומערבבים יחד.
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית ופעם חם מאוד, צורבים את הטלה, מתלה אחד בכל פעם, צד שומן למטה הראשון, על 3 דקות לכל צד.
הסר מהמחבת ולמקם את צד השומן על מגש גיליון מוכן.
מברשת שני מדפים עם חרדל דבש ולהחיל כל אחד עם תערובת פנקו ועשב. צולים את הטלה עד שהמדחום נקרא מיידית 140 מעלות F, למדיום, 20 עד 25 דקות.
תן לנוח 15 דקות לפני גילוף לתוך צלעות.