עוגיות שוקולד צ'יפס/עוגיות סנדוויצ' ים
עוגיות שוקולד צ'יפס/כריכי עוגיות עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 36 . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "טחנת הקמח של בוב", "קסנטן", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס/עוגיות סנדוויצ' ים, עוגיות שיבולת שועל שמנת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים, ו כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס ס' מור.
הוראות
מחממים התנור את 325°f. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית, לערבב יחד את השמן, רסק תפוחים, מלח, וניל, ומיץ קנה התאדה. בקערה בינונית אחרת, לטאטא יחד את הקמח, ארוחת פשתן, סודה לשתיה מסטיק xanthan. באמצעות מרית גומי, בזהירות להוסיף את החומרים יבשים לתערובת הרטובה ומערבבים עד הבצק מגורען נוצר. מקפלים בעדינות את שבבי השוקולד רק עד שהם מופצים באופן שווה דרך הבצק.
באמצעות baller מלון, לגרוף את הבצק על דפי אפייה מוכנים, מרווחים את המנות 1 אינץ ' זה מזה. בעדינות לחץ על כל אחד עם העקב של היד שלך כדי לעזור להם להתפשט.
אופים את העוגיות על המדף המרכזי במשך 15 דקות, סיבוב הסדינים 180 מעלות לאחר 9 דקות. העוגיות המוגמרות יהיו פריכות בקצוות ורכות במרכז.
תן את העוגיות לעמוד על הסדינים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר אותם מתלה תיל להתקרר לחלוטין לפני הכיסוי. אחסן את העוגיות במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מתוך Babycakes by Erin McKenna, (C) 2009 Clarkson Potter