קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צלעות מבושלות

צלעות מבושלות
צלעות מוקפצות עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 486 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -29 גרם שומן כל אחת. תמורת 3.88 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-55 דקות . אם יש לכם עלי דפנה, פלפל טחון גס, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . ציון זה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: צלעות בקר מוקפצות מדהימות , צלעות מוקפצות בקפה , וצלעות מוקפצות ביין אדום בתנור הולנדי .

הוראות

1
בתנור הולנדי, משחימים את הצלעות בחמאה ובשמן כ-3 דקות מכל צד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוציאים ושומרים חם. באותו מחבת, מבשלים ומערבבים את הבצל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מוסיפים מים, מלח, סוכר ופלפל, תוך ערבוב כדי לשחרר את החתיכות השחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מניחים עלי דפנה ופלפל אנגלי על בד גבינה בעובי כפול; מרימים את פינות הבד וקושרים בחוט מטבח ליצירת שקית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
מים נוספיםמים נוספים
5
מניחים במחבת. מחזירים את הצלעות למחבת. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך שעה וחצי עד שעה ושלושה רבעי או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מוציאים את הצלעות ושומרים אותן חמות. זורקים את שקית התבלינים. מסננים את השומן מטפטופים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
ערבבו קמח ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; ערבבו בהדרגה לתוך הנוזלים. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
8
מגישים עם צלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)