צלעות מבושלות
צלעות מוקפצות עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 486 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -29 גרם שומן כל אחת. תמורת 3.88 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-55 דקות . אם יש לכם עלי דפנה, פלפל טחון גס, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . ציון זה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: צלעות בקר מוקפצות מדהימות , צלעות מוקפצות בקפה , וצלעות מוקפצות ביין אדום בתנור הולנדי .
הוראות
בתנור הולנדי, משחימים את הצלעות בחמאה ובשמן כ-3 דקות מכל צד; מסננים.
מוציאים ושומרים חם. באותו מחבת, מבשלים ומערבבים את הבצל במשך 2 דקות.
מוסיפים מים, מלח, סוכר ופלפל, תוך ערבוב כדי לשחרר את החתיכות השחומות מהמחבת.
מניחים עלי דפנה ופלפל אנגלי על בד גבינה בעובי כפול; מרימים את פינות הבד וקושרים בחוט מטבח ליצירת שקית.
מניחים במחבת. מחזירים את הצלעות למחבת. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך שעה וחצי עד שעה ושלושה רבעי או עד שהבשר רך.
מוציאים את הצלעות ושומרים אותן חמות. זורקים את שקית התבלינים. מסננים את השומן מטפטופים של המחבת.
ערבבו קמח ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; ערבבו בהדרגה לתוך הנוזלים. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך 2 דקות או עד להסמכה.