קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד

לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד
לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1427 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'לאטו משוקולד, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: ג'לאטו דה קרמה, מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, ו לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור בסיס השוקולד: בסיר כבד התחתון, לשלב את החלב והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם כך העור אינו יוצר, עד בועות זעירות להתחיל להיווצר סביב הקצוות ואת התערובת מגיעה לטמפרטורה של 77°. לכבות את החום לטאטא אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים או מקציפים עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בינתיים, בקערה עמידה לחום בינונית, לטאטא את החלמונים עד חלקה. בהדרגה לטאטא את הסוכר עד שהוא משולב היטב ואת התערובת היא עבה חיוור צהוב. מזג את חלמונים ביצה על ידי לאט מאוד לשפוך בתערובת חלב חם, לטאטא ברציפות. להחזיר את פודינג לסיר ולמקם על אש נמוכה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף וזה מגיע לטמפרטורה של 85°. לא מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב כל 5 דקות בערך. כדי לקרר את פודינג במהירות, לעשות אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם קרח ומים ומניח את הקערה עם פודינג בו; מערבבים את פודינג עד מקורר. לאחר מקורר לחלוטין, מכסים ומקררים עד קר מאוד, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
יוצקים את הבירה לסיר בינוני ומניחים על אש בינונית-נמוכה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת 1 כוס, צופה במחבת בזהירות כך הבירה לא להרתיח מעל (לקחת את המחבת את החום מיד אם זה מתחיל לבעבע במהירות ולעלות לפסגה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר את המחבת מהחום, ולתת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברה לקערה, כיסוי, ומקרר עד קר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בעדינות לטאטא את הבירה מופחת אבקת מאלט לתוך הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
מאלטמאלט
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים את התערובת לתוך מיכל של מכונת גלידה ו נטישה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
העברה במיכל אטום להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.