קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

צלעות עגל מטוגנות

צלעות עגל מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק עגל מטוגן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 264 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, צלעות עגל בשרניות לחתוך, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: שוק עגל צלוי ביין, צלעות עגל מטוגנות (אוסובוקו), ו אוסובוקו: שוקי עגל מטוגנים.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
2
פט שנקס יבש. מערבבים יחד קמח, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל על גיליון נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
3
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. בעוד שמן מתחמם, לדלות 4 נקבים בתערובת קמח, מתנער עודף. שוקים חומים בשמן מכל הצדדים, מסתובבים עם מלקחיים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
העברה למחבת צלייה גדולה (17 על 12 על 2 אינץ').
5
להוסיף 2 כפות שמן למחבת ולחזור עם הנותרים 4 שאנקים. להיפטר מתערובת הקמח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 2 כפות שמן הנותרים למחבת ומבשלים בצל, שום, אנשובי, עלי דפנה, 1/2 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא התרכך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים יין ומרתיחים, מגרדים את כל חתיכות חומות, עד מופחת בחצי, על 2 דקות. מערבבים עגבניות, מים, רצועות גרידה, ונותר כפית מלח ומביאים לרתיחה, ואז לשפוך תערובת על שאנקים. בחוזקה לכסות את המחבת עם רדיד ו braise בתנור 1 שעה. הפוך את השוקיים, לכסות, ולהמשיך לצלות עד הבשר הוא רך מאוד, על 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהתנור שומן רזה מפני השטח של רוטב, ולאחר מכן להעביר שאנקס ורוטב מגש גדול. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים יחד פטרוזיליה, שידות מגורדות, שום ומפזרים מעל שאנקים.
מרכיבים שתצטרך
1
* שוק עגל יכול להיות מטוגן 2 ימים קדימה מקורר ברוטב, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים בתנור°F 425, כ -40 דקות.* אם מכינים פסטיטסיו, להזמין 4 שאנקים מטוגנים, 4 כוסות רוטב, וחצי גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגלשוק עגל
2
חותכים בשר pastitsio לחתיכות 1 אינץ ומערבבים לתוך רוטב שמור עם גרמולטה. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

5פילהפילה אנשובי, שטוף, טפיחה יבשה, קצוץ דקפילה אנשובי, שטוף, טפיחה יבשה, קצוץ דק1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמות במיץ, פעמו (כולל מיץ) במעבד מזון עד קצוץעגבניות שלמות במיץ, פעמו (כולל מיץ) במעבד מזון עד קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק1גדולשן שום, טחוןשן שום, טחון4largesשיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק11 קילו קישואים,גרידת לימון טרי מגורד דקגרידת לימון טרי מגורד דק6(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל גדול, קצוץבצל גדול, קצוץ11 קילו קישואים,גרידה דק כתום טרי גרידהגרידה דק כתום טרי גרידה4(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2מפרץ טורקי עוזב או 1 קליפורניהמפרץ טורקי עוזב או 1 קליפורניה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר צלוב צלוב צלעות עגל (הידוע גם בשם ossobuco; כל אחד על 13/4 אינץ ' עבה)בשר צלוב צלוב צלעות עגל (הידוע גם בשם ossobuco; כל אחד על 13/4 אינץ ' עבה)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן