מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, סלרי, מניית עוף, וכמה דברים חשובים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יוצקים את היין האדום ואת היציאה לתוך סיר גדול ומרתיחים עד שהוא מפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבה
יציאה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
לטף את הצלעות הקצרות יבש עם מגבות נייר, העונה אותם על כל הצדדים עם מלח ופלפל, ולאבק אותם קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה בתנור הולנדי גדול וכבד. לצרוב את הצלעות קצרות באופן שווה על כל הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד, עד השחמה היטב (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות).
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
הסר את הצלעות הקצרות מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מנמיכים את החום בינוני, להסיר את כל אבל 2 כפות שומן מהמחבת, ולהוסיף את הבצל, גזר, סלרי, שאלוט, כרישה, שום, טימין. מבשלים במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה. מערבבים את רסק העגבניות וממשיכים לבשל עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיף את היין המופחת, צלעות שחומות, ומניות לסיר. מביאים לרתיחה, מכסים בחוזקה, ומעבירים לתנור כדי לקלוע במשך 3 עד 3 1/2 שעות, או עד הצלעות הן מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר את הסיר מהתנור להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות. לגרוף בעדינות את הצלעות מהסיר ולמשוך את עצמותיהם וגידים, להיזהר לא לגרוס את הבשר. החזירו את הצלעות לרוטב וקררו בין לילה.
למחרת, לגרוף החוצה ולהשליך כל שומן שעלה על פני השטח של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
הסר את הצלעות, לקצץ כל סחוס שנותר, ולהעביר לצלחת חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
11
מחממים את הרוטב, ואז מסננים דרך מסננת בסדר meshed לסיר נקי. להפחית עקביות עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף ויוצקים על הצלעות. (בשלב זה, את הצלעות ואת הרוטב ניתן לשמור, בקירור, עד 4 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
כאשר מוכן לשרת, מניחים את המנה המכוסה בתנור שחומם מראש 325 מעלות ומבשלים, מדי פעם להשרות את הבשר עם הרוטב, עד מחומם דרך, כ -30 דקות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.