מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, סלרי, מניית עוף, וכמה דברים חשובים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים את היין האדום ואת היציאה לתוך סיר גדול ומרתיחים עד שהוא מפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבה
יציאה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לטף את הצלעות הקצרות יבש עם מגבות נייר, העונה אותם על כל הצדדים עם מלח ופלפל, ולאבק אותם קלות עם קמח.
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה בתנור הולנדי גדול וכבד. לצרוב את הצלעות קצרות באופן שווה על כל הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד, עד השחמה היטב (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות).
מנמיכים את החום בינוני, להסיר את כל אבל 2 כפות שומן מהמחבת, ולהוסיף את הבצל, גזר, סלרי, שאלוט, כרישה, שום, טימין. מבשלים במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה. מערבבים את רסק העגבניות וממשיכים לבשל עוד 2 עד 3 דקות.
מוסיף את היין המופחת, צלעות שחומות, ומניות לסיר. מביאים לרתיחה, מכסים בחוזקה, ומעבירים לתנור כדי לקלוע במשך 3 עד 3 1/2 שעות, או עד הצלעות הן מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזיר
8
הסר את הסיר מהתנור להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות. לגרוף בעדינות את הצלעות מהסיר ולמשוך את עצמותיהם וגידים, להיזהר לא לגרוס את הבשר. החזירו את הצלעות לרוטב וקררו בין לילה.
למחרת, לגרוף החוצה ולהשליך כל שומן שעלה על פני השטח של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
10
הסר את הצלעות, לקצץ כל סחוס שנותר, ולהעביר לצלחת חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
11
מחממים את הרוטב, ואז מסננים דרך מסננת בסדר meshed לסיר נקי. להפחית עקביות עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף ויוצקים על הצלעות. (בשלב זה, את הצלעות ואת הרוטב ניתן לשמור, בקירור, עד 4 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
כאשר מוכן לשרת, מניחים את המנה המכוסה בתנור שחומם מראש 325 מעלות ומבשלים, מדי פעם להשרות את הבשר עם הרוטב, עד מחומם דרך, כ -30 דקות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.