המתכון בסגנון קוריאני BBQ צלעות קצרות מוכן בסביבות 2 שעות ו -50 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם זנגביל, מלח, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות קצרות בסגנון קוריאני, צלעות קצרות בסגנון קוריאני, ו צלעות קצרות בסגנון קוריאני עם אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
צלע ציון כל 1/2 אינץ לאורך ורוחב העצם, מוודא לא לחתוך עמוק מדי כך הבשר יישאר מחובר לעצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
2
מערבבים את שאר החומרים בקערה כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את המרינדה על הצלעות ודוחפים את הרוטב לחתכים כך שהוא מקבל את כל הדרך עד העצם. הפוך את הצלעות על הפנים למטה במרינדה ולכסות במשך מינימום של 2 שעות או לקרר לילה לטעם חזק יותר.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.