צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות
צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות הן ללא גלוטן מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 540 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, בירה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו מתוק & פיקנטי בייבי צלעות אחוריות, צלעות תינוק גב חריף מאוד, ו צלעות פיקנטי בייבי גב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
שים את הצלעות בצד בשר על קרש חיתוך. הכנס סכין חיתוך בין הממברנה והעצמות בקצה אחד של כל מתלה, ואז לשחרר את הממברנה ולמשוך אותו. לשפשף את הצלעות עם מיץ לימון ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מניחים את הצלעות בצד העצם למטה במחבת צלייה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את הבירה. מכסים בחוזקה בנייר כסף, מעבירים לתנור וצולים עד שהבשר מתרחק מהעצם, כ 1 שעה.
בינתיים, להפוך את הרוטב: להמיס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעט זהוב, על 2 דקות.
מוסיפים את אבקת צ ' ילה ומבשלים 1 דקה. מערבבים ברוטב צ ' ילה, סוכר חום, חומץ ומים כוס 1 ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מופחת בחצי, כ 40 דקות.
הסר את הצלעות מהתנור; להגדיל את הטמפרטורה ל 400 מעלות F. לחשוף את המחבת; בזהירות לשפוך את נוזל הבישול. מערבבים 1/4 כוס בישול נוזלי לתוך הרוטב, ולאחר מכן להשליך את שאר הנוזל. בנדיבות לצחצח את הצלעות עם הרוטב. החזירו את המחבת לתנור והמשיכו לצלות, חשופות, עד שהצלעות זהובות חומות ועדינות, כ-35 דקות.
מעבירים את הצלעות ללוח חיתוך וחתיכה, ואז לחזור למחבת הצלייה.
יוצקים את הרוטב שנותר על גבי ולזרוק. צילום: אנה ויליאמס