קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות

צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות
צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות הן ללא גלוטן מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 540 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, בירה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו מתוק & פיקנטי בייבי צלעות אחוריות, צלעות תינוק גב חריף מאוד, ו צלעות פיקנטי בייבי גב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את הצלעות בצד בשר על קרש חיתוך. הכנס סכין חיתוך בין הממברנה והעצמות בקצה אחד של כל מתלה, ואז לשחרר את הממברנה ולמשוך אותו. לשפשף את הצלעות עם מיץ לימון ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים את הצלעות בצד העצם למטה במחבת צלייה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את הבירה. מכסים בחוזקה בנייר כסף, מעבירים לתנור וצולים עד שהבשר מתרחק מהעצם, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, להפוך את הרוטב: להמיס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעט זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את אבקת צ ' ילה ומבשלים 1 דקה. מערבבים ברוטב צ ' ילה, סוכר חום, חומץ ומים כוס 1 ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מופחת בחצי, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הסר את הצלעות מהתנור; להגדיל את הטמפרטורה ל 400 מעלות F. לחשוף את המחבת; בזהירות לשפוך את נוזל הבישול. מערבבים 1/4 כוס בישול נוזלי לתוך הרוטב, ולאחר מכן להשליך את שאר הנוזל. בנדיבות לצחצח את הצלעות עם הרוטב. החזירו את המחבת לתנור והמשיכו לצלות, חשופות, עד שהצלעות זהובות חומות ועדינות, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מעבירים את הצלעות ללוח חיתוך וחתיכה, ואז לחזור למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
יוצקים את הרוטב שנותר על גבי ולזרוק. צילום: אנה ויליאמס
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)