צמה של בייקון וביצה
צמה של בייקון וביצה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, מלח, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: צמה של בייקון וביצה, צ'יזבורגר בייקון צמה, ו בייקון וביצה מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. ב מחבת 10 אינץ', לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבות נייר. שמור 1 כף טפטוף במחבת. מבשלים בצל בטפטופי בייקון על חום בינוני 2 דקות או עד מכרז.
בקערה בינונית, להכות ביצים, מיונז, רוטב פלפל, מלח ופלפל עם מקציף עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שנקבע.
על גיליון עוגיות ungreased, לפרוש בצק ולחץ לתוך מלבן 12x9 אינץ'. ביצי כפית במרכז הבצק עד למרחק של 1 1/2 אינץ ' מכל צד קצר.
מניחים בייקון על ביצים; מפזרים גבינה.
עם סכין חדה, לעשות חתכים 1 1/2 אינץ 'זה מזה בצדדים ארוכים של בצק כדי בתוך 1/4 אינץ' של מילוי. להביא מסתיים מעל מילוי, ואז לסירוגין לחצות רצועות מעל מילוי.
אופים 22 עד 24 דקות או עד חום זהוב וכבר לא בצקי.